Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

FUJI Nevada 4.0 LTD 29 Blue

Termékkatalógus
FUJI Nevada 4.0 LTD 29 Blue
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 21 sebességfokozat, Shimano Tourney váltó, rugós villa, 100 mm felfüggesztés, Tektro M275 fékek, tömege: 14,5 kg
Kód:  SPTfuji010nad Termékszám:  SPTfuji010nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FUJI Nevada 4.0 LTD 29 Blue

A(z) FUJI Nevada 4.0 LTD 29 Blue kerékpár ideális választás, ha rövidebb vagy hosszabb túrákat tervezel. Típusát tekintve ez egy mountain bike (MTB) kerékpár. Leginkább közepesen nehéz terepen és erdei ösvényeken emelkednek ki pozitívumai. A mountain bike váza kényelmesebb testtartást enged, így például hegynek felfelé a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és a súlyelosztás is sokkal jobb. A(z) Fuji Bikes által megálmodott kerékpár 21 áttételi fokozattal rendelkezik. A köpeny átmérője 29". Ennek köszönhetően szépen kisimítja a kisebb egyenetlenségeket, így használata nagyobb komfortot biztosít.

A(z) FUJI Nevada 4.0 LTD 29 Blue univerzális kerékpár fontosabb tulajdonságai

  • A(z) MTB kerékpár 21 áttételi fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövekből épül fel
  • Az MTB (mountain bike) kerékpár mezei és erdei utakra a legideálisabb
  • Kiváló minőségű hidraulikus tárcsafékek
  • Max. terhelhetőség: 136 kg
  • A kerekek mérete: 29"
  • Rugós villák
  • A(z) FUJI Nevada 4.0 LTD 29 Blue tömege: 14,5 kg

A(z) FUJI Nevada 4.0 LTD 29 Blue menettulajdonságai és anyaga

A váz alumíniumból készült. Erről a csodás anyagról elmondható, hogy nagyon könnyű és nagyon tartós. Más fémekkel ellentétben a rozsdától sem kell félteni. Maximális terhelhetősége: 136 kg. A(z) FUJI Nevada 4.0 LTD 29 Blue hagyományos rugós villával rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy egyszerű és olcsó fenntartani. A villa rugóútja 100 mm, így nagyszerűen tompítja az úthibákból származó rázkódásokat. A(z) Fuji Bikes kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel szerelték fel. Az első és hátulsó féktárcsa mérete 160 mm illetve 160 mm, amely ideális fékerőt biztosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FUJI Nevada 4.0 LTD 29 Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FUJI Nevada 4.0 LTD 29 Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FUJI Nevada 4.0 LTD 29 Blue.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ