Akvizice ApF HU Shop roku

Fujitsu Lifebook A514

Termékkatalógus
Fujitsu Lifebook A514
Laptop - Intel CPU, 15.6 "LED tükröződésmentes 1366x768, akár 8 GB RAM, Intel HD Graphics, akár 128 gigabájt SSD, DVD, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, kártyaolvasó, HDMI, USB 3.0, 6 cellás akkumulátor, akár a Windows 10
Kód:  ND501g0NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fujitsu Lifebook A514

Rendkívül megbízható és sokoldalú használhatóság - ezek az alapvető jellemzői a LIFEBOOK A514 Fujitsu. Ez egy sokoldalú eszköz, felszerelt sok hasznos funkciók, mint például egy USB töltő port, amely lehetővé teszi, hogy töltse fel a telefon vagy tabletta, akkor is, ha a LIFEBOOK ki. A megbízhatóság és a termelékenység növekedése a teljes méretű billentyűzet numerikus billentyűzet cseppálló. Komfortní výdrž až 8 hodin dodává požadovanou mobilitu, kterou oceníte pokaždé, když vyjedete mimo domov nebo kancelář.

Legfontosabb jellemzők

  • Gazdaságos és erős CPU Intel
  • Glare megakadályozza a nemkívánatos visszatükröződés
  • Teljes méretű billentyűzet számbillentyűzettel
  • Gyors SSD tükröződik a gyors reakciók
  • modern Ablakok

Két megtakarítás magok

Erős munkaerkölcs és a mindennapi tevékenységek meghúzni játékosan Intel processzorok, ismert a rendkívüli tulajdonságokkal. Gyorsjárat rendszer biztosítja a gyors memória, hogy van, attól függően, hogy a modell 8GB. Grafikus ábrázolása és sima filmek lejátszását is vigyázni integrált grafikus Intel HD Graphics, mastering a nagy felbontású. Hatékony processzor és az integrált grafikus egy nagy mértékben járul hozzá a hosszú akkumulátoros üzemidő. 

Multimédia és kapcsolódási

LIFEBOOK A514 van szerelve egy 15,6 "tükröződésmentes kijelző HD felbontású. Szélesvásznú 16: 9 formátumú tökéletesen alkalmas filmek lejátszásakor vagy dolgozó több ablak egyszerre. Ki az a kis átlós notebook, használhatja a HDMI néz média a nagy képernyőn. Nem csak a filmek, de főleg, hogy vissza a DVD-író.

A notebook is jön WiFi csatlakozási lehetőségek könnyű felhasználásának különböző információkat az interneten, és a HD webkamera videohívások a barátokkal és kollégákkal. Modern kapcsolat képviseli mindössze három USB 3.0 port egy hatalmas átviteli sebesség.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fujitsu Lifebook A514 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Lifebook A514. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fujitsu Lifebook A514. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Lifebook A514. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu Lifebook A514.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ