AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

G21 Perfect turmix fehér GA-GS1500

Termékkatalógus
G21 Perfect turmix fehér GA-GS1500
4,9 71 értékelés
Turmixgép - fehér, multifunkciós, 1500W, 2,5 l űrtartalmú tartály, fedelén tölcsérrel
Kód:  EAG002a Termékszám:  GA-GS1500W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

G21 Perfect turmix fehér GA-GS1500

Erős turmixgép

Ilyen dolgok, mint például egy finom koktél, tejszín, gyümölcs turmix, desszert vagy puha vaj készítése lehetséges? Az erőteljes, multifunkcionális G21 Perfect 21 turmixgép mindezekkel könnyedén megbirkózik!  Ez a nagyszerű konyhai kisegítő eszköz tud keverni, alapanyagokat összekeverni és darálni, képes megbirkózni minden nyersanyag mechanikus feldolgozásával, amit csak óhajt. 


                                                                                                Könnyű kezelhetőség

A 2,5 liter űrtartalmú tartály úgy van kialakítva, hogy alkalmas a hideg, meleg és forró ételek befogadására, így nem kell a készülő étel kihűlését megvárnia.

Az ergonomikusan kialakított fogantyú és a fedél biztosítja a mixer tökéletesen egyszerű és kényelmes kezelését. A fedél el van látva továbbá egy tölcsérrel, amely lehetővé teszi, hogy a hozzávaló nyersanyagokat a keverési folyamat során is hozzá tudja adagolni. A G 21 garantáltan elvarázsolja a kényelmével és sokoldalúságával, amelynek köszönhetően a legjobb segítőtársává válik a mindennapi főzés során.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Tökéletesen egyszerű kezelhetőség

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


A G21 tényleg szinte mindent képes kezelni

A Garden21 Perfect ezen kívül tud még készíteni, szörbetet, gyümölcs desszertet, koktélokat, önteteket, turmixokat, fagylaltot, stb. Nagy teljesítménye következtében alkalmas a nyers étel diétához. A 2,5 liter űrtartalmú tartály megfelelőképpen lett kialakítva a hideg, meleg és a forró hozzávalók befogadására, így még leveseket, szószokat és még sok minden mást is tud készíteni. Az ergonomikusan kialakított fogantyú és fedő biztosítja a könnyű és kényelmes használatot. A fedő tartalmaz egy kis tároló peremmel ellátott tölcsért a hozzávalóknak, így ezeket a keverés során menet közben is hozzá tudja adagolni. Használja a döngölő rudat a keverés meggyorsítása érdekében a nagy darabos vagy fagyasztott hozzávalók esetében.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Itthon és szakmailag

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Otthon és a vendéglátásban

A Perfect turmixgépet otthon és a vendéglátásban egyaránt lehet használni. Egy ergonomikus kialakítású fogantyú és fedő tartozik a kezelés megkönnyítése érdekében. A turmixgép fedelén egy kis tároló peremmel ellátott tölcsér található, amely lehetővé teszi az összetevők hozzáadagolását a keverés közben is. A keverés gyorsabbá tehető a  viszkózus vagy fagyasztott nyersanyagok összekeverése esetén a légbuborékok eltávolításával.


Gyümölcs és zöldség koktélok

A fizikai keverés során sejtcellákra bontja a gyümölcsöt, zöldséget és más alkotórészeket, így könnyebben emészthetők. Pürésíti a kemény rostokat tartalmazó zöldségeket, mint a sárgarépa levél, lehetővé téve a hasznos tápanyaghoz való hozzáférést, ami normál esetben emészthetetlen. A gyümölcs centrifugákkal ellentétben ez a turmixgép krémes, magas rost tartalmú turmixokat készít, ezért is annyira népszerű a nyers étel diétát folytatók körében. ( Nyers étel)


Keverés

A Perfect turmixgépben készült turmix mindig finom lesz a keverési sebességtől függetlenül. Akár krémes koktélok, fűszeres öntetek, finom tejszínhab, koktélok vagy tészta illetve vaj keverését végzi  - ezt a Perfect turmixgép mind tökéletesen tudja kezelni.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
keverés

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Fagylalt

Szereti a friss, egészséges házi fagylaltot? Ez a turmixgép egy percen belül tud fagylaltot készíteni! A kések gyors forgása segíti az összetevők felolvasztása nélkül és kevesebb, mint egy perc idő alatt fagylalttá keveri az alapanyagokat.


Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
főzés

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Főzés

A főzés nem rakéta tudomány a Perfect turmixgéppel! Fogyasszon el jó étvággyal egy tál értékes tápanyagokban gazdag, forró levest, amely négy - hat percen belül elkészül. Egyszerűen csak tegye bele a hozzávalókat a tartályba, fordítsa el a kapcsolót és készítse el a zöldségkrém levest. A Perfect turmixgép még ennél többet is tud. Készíthet még sima, csomómentes szószokat, friss püréket és különféle pesztókat,

Friss, konzerv vagy fagyasztott gyümölcsökből egy pohár tökéletes turmix italt tud varázsolni vagy finom gyümölcs öntetet a fagylaljához, a palacsintájához vagy a gofrijához.


Húsdarálás és a diófélék

A folyadék tartalmú összetevők keverésére kialakított keverő kések víztartalmú élelmiszerek darálására is alkalmasak, úgymint a diófélék és a hús. Daráljon a kedvenc dióféléjéből, készítsen belőle kiváló vajszerű krémet és öntetet.


További információk:

Szín:
fehér

Kimenő teljesítmény:
1500 W

Tartály űrtartalma:
2,5 l

Fordulat / min.:
1000-35000

Méretek:
27,5 x 24 x 54,5 cm (szé x mé x ma)

Tömeg:
5 kg

Csomag tartalma:

Turmixgép

Tartály késpengékkel ( műanyag tartály)

Fedő egy tartórész kialakítással a hozzávalók adagolásához

Döngölő rúd

Paraméterek

Teljesítmény
1 500 W Kész!
Maximum fordulatszám
35 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
3 Kész!
Alkalmas
Leveskészítésre, Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 500 W Kész!
Maximum fordulatszám
35 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
3 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Leveskészítésre, Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Edény anyaga
Üveg Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Tömörítő Kész!
Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: G21 Perfect turmix fehér GA-GS1500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Perfect smoothie white GA-GS1500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si G21 Perfect smoothie white GA-GS1500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte G21 Perfect smoothie white GA-GS1500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte G21 Perfect smoothie white GA-GS1500.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ