Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Garmin Oregon 750

Termékkatalógus
Garmin Oregon 750
GPS navigáció -
Kód:  SKG055c2 Termékszám:  010-01672-24 Gyártó honlapja:

Garmin Oregon 750

Bemutatunk egy újdonságot a modern navigáció világában, amely még a legigényesebb szabadtéri rajongók igényeit is kielégíti. Annak érdekében, hogy biztonságosan túlélje a természetben való tartózkodást, a navigáció vízzel, esővel, hóval, izzadsággal és rövid távú süllyedéssel szemben ellenálló borítással rendelkezik. Az eszközök széles skálája megkönnyíti vagy élvezetesebbé teszi az utazást, legyen szó túrázásról, hegymászásról, kerékpározásról, síelésről, motorozásról vagy kerékpározásról, vagy csak túrázásról. Természetesen autós navigációként is használható. Ezenkívül ez a modell 8MPix érzékelővel és LED-es megvilágítással ellátott kamerával is fel van szerelve.


Főbb jellemzők

  • Tartós kivitel
  • Tiszta, érintésérzékeny, 3" színes kijelző
  • Részletes térkép
  • Memóriakártya támogatás
  • Barometrikus magasságmérő
  • Időjárás előrejelzés
  • Kamera 8 MPix LED világítással

Hatékony antenna, WiFi, Bluetooth és egyéb fejlesztések

Ez az új modell számos fejlesztést kapott egy új belső antenna formájában, amely a legbonyolultabb körülmények között is javítja a GPS/GLONASS jelek vételét. A WiFi, Bluetooth és ANT+ vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak köszönhetően számos csatlakozási lehetőséget kínál okostelefonokkal és külső ANT+ érzékelőkkel, például pulzusmérővel, kerékpáros sebességmérővel és más eszközökkel. Végül, de nem utolsósorban, a Connect Garmin felhasználói fiókkal online kapcsolat is rendelkezésre áll.

Ideális még igényes felhasználók számára is

Az útvonaltervezőben akár 250 útvonal is tárolható, amelyek útvonalpontok segítségével pontosíthatók, majd megjeleníthetők a képernyőn. Ezenkívül automatikusan képes több útpontot is rendezni, és hatékony útvonalat kínálni. A térképen az áthaladt útvonalat is rögzíti (akár 10 000 pontig). A barometrikus magasságmérő, a geocaching, a vadászati és halászati naptár, a képnézegető és más funkciók is hasznosak lesznek. Újak a körkörös útvonalak, csak add meg a kívánt útvonal hosszát, és a navigációs rendszer maga választja ki az ideális útvonalat.

Felbecsülhetetlen értékű útmutató

Előnye a kettős tápellátó rendszer, ami azt jelenti, hogy a készülék a NiMH akkumulátor mellett ceruzaelemekkel is működtethető. Felhasználó által beállítható gomb a gyakrabban használni kívánt kiválasztott funkciók gyors eléréséhez. A készülék alapmemóriája 4 GB, de memóriakártyákkal bővíthető. A készüléket USB-kábelen keresztül lehet csatlakoztatni a számítógéphez.

További információ:

Kijelző:
Típus: LCD TFT, érintőképernyő
Átlós: 3 "
Felbontás: 400 × 240 képpont
Mérete: 3,8 × 6,3 cm

Tulajdonságok:
Autoroute, Barométer magasságmérő, Vezeték nélküli kommunikációs berendezés, ANT vezeték nélküli technológia, érintőképernyő, elektronikus iránytű, elektromágneses iránytű, fotovezérlés, geokészítés mód, vadászati / halásznaptár, NMEA kompatibilitás, szabadtéri GPS játék, havi info, Nagy érzékenységű vevő

Térkép hátterek:
Térképek: Basemapa + TOPO SK v.4
Nyomvonal: 10 000 pont / 250 útvonal
Útvonalak: 250
Útpontok / Kedvenc / Beosztás: 10.000
Lehetőség térképek készítésére

Memória:
Integrált: 4 GB
Memóriakártya foglalat: microSD

Felület:
USB

Akkumulátor:
Akkumulátor vagy 2 x AA elem
Időtartam: legfeljebb 16 óra

Méretek:
6,1 x 11,4 x 3,3 cm (sz x m x h)

Súly:
210 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Oregon 750. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Oregon 750.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ