AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Garmin Varia Radar RTL510

Termékkatalógus
Garmin Varia Radar RTL510
4,8 6 értékelés
Detektor - hátrafelé néző radar kerékpárra hátsó piros fénnyel
Kód:  PPvaria510 Termékszám:  010-01951-00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Varia Radar RTL510

A Garmin Varia Radar RTL510 egy fordított kerékpáros radar, amely fokozza a biztonságodat kerékpározás közben. A radar felismeri a maximum 140 méteres távolságban található közeledő járműveket és hang- illetve vizuális jelzéssel figyelmeztet. Élénk piros hátsó lámpával rendelkezik, amely még nappal is jól látható, és amely figyelmezteti a többi jármű vezetőjét a kerékpáros jelenlétére. Ez a piros fény 1,6 km-es távolságból is látható. A hátsó lámpa világítását az üzemmódok szerint beállíthatod nappali villódzó, éjszakai villódzó, folyamatosan világító vagy radar vezérelte intenzív üzemmódokra. A Garmin Varia Radar RTL510 egy nagyszerű segédeszköz a kerékpárosok számára a még biztonságosabb közlekedés érdekében.

A Garmin Varia Radar RTL510 főbb jellemzői

  • Fordított kerékpáros radar
  • A kerékpározás biztonságának növelését szolgálja
  • Felismeri a közeledő járműveket 140 méteres távolságban
  • Garmin Varia Radar RTL510 vizuális és hangjelzésekkel
  • A piros hátsó lámpa figyelmezteti a járművek vezetőit
  • A piros fényt 1,6 km-es távolságban is látni
  • Fény nappali és éjszakai üzemmóddal, folyamatos világítás és radar üzemmóddal
  • Kompatibilis a Garmin Edge kerékpáros számítógépekkel és a radar kijelzővel
  • A konzollal egyszerűen felszerelheted a kerékpárülésre
  • Fekete színű

Kompatibilis a Garmin Edge számítógépekkel és a radar kijelzővel

A Garmin Varia Radar RTL510 készüléke teljesen kompatibilis a Garmin Edge kerékpáros számítógépek nagy többségével. A kijelző mozgó pontokkal ellátott rudat jelenít meg, így tájékoztat a közeledő járművekről. A színes háttér pedig jelzi a közeledő jármű sebességét is. A zöld szín jelöli, hogy a mögötted lévő terület szabad. A narancssárga szín jelöli a közeledő járművet, miközben a piros szín a nagy sebességgel közeledő járművet. A Garmin Edge számítógépek mellett a készüléket párosíthatod egy külön radar kijelzővel is.

Könnyen kezelhető

A radar használata nagyon könnyű és ugyanilyen egyszerűen rögzítheted a kerékpár ülésére a konzol segítségével. A készülék akkumulátorral működik, ennek üzemideje folyamatos világítás esetén 6 óra, míg villódzó fény esetén 15 óra naponta. Ez azt jelenti, hogy egy hosszabb kerékpáros túra esetén a radar egész nap működik. Körülbelül 120 percet vesz igénybe az akkumulátor feltöltése, és az máris újra használatra kész. A Garmin Varia Radar RTL510 egy valóban igazán praktikus kiegészítő minden olyan kerékpáros számára, aki szeretné maximalizálni a saját biztonságát biciklizés közben.

Méretek:
9,86 × 3,96 × 1,97 cm

Tömeg:
71 g


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Varia Radar RTL510. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Varia Radar RTL510. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Varia Radar RTL510. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Varia Radar RTL510.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ