Shop roku AlzaBoxy Q1

GARNIER Fructis Macadamia Hair Food 390 ml

Termékkatalógus
GARNIER Fructis Macadamia Hair Food 390 ml
Hajpakolás - nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, parabénmentes, szilikonmentes és természetes olaj tartalmú, kiöblítendő, száraz hajra, űrtartalom: 390ml, hatás: regeneráló - 5 871,79 Ft/1 l
Kód:  VLS855 Termékszám:  3600542404457 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Fructis Macadamia Hair Food 390 ml

GARNIER Fructis

Ints búcsút a nehezen kezelhető és száraz hajnak egyszer s mindenkorra a GARNIER Fructis Macadamia Hair Food hajmaszkkal. A makadámia dióval és növényi olajokkal dúsított Garnier Hair Food hajmaszk hatékonyan és óvatosan gondozza a száraz hajat, visszaállítja az eredeti vitalitását és lágyságát. A GARNIER Fructis Macadamia hajmaszk 98%-ban természetes összetevőkből készült és teljesen mentes a parabénektől, szilikontól és mesterséges színezékektől. A HairFood hajmaszk a makadámia dió erejével biztosítja az elveszett puhaságot és lágyságot.



Univerzális felhasználás

  1. Kondicionáló: Vigyél fel egy kis mennyiségű terméket a nedves hajadra szappanozás után a haj teljes hosszára, majd öblítsd ki a hajból.
  2. Hajmaszk: Amennyiben a hajadnak jelentősebb ápolásra van szüksége, úgy vidd fel a maszkot a haj teljes hosszára, hagyd 3 percig hatni, majd öblítsd ki a hajadból.
  3. Öblítést nem igénylő kezelés: Az öblítést nem igénylő ápoláshoz vigyél fel egy kis mennyiséget a nedves hajvégekre és hagyd hatni.

Intenzív hidratálás normál és száraz hajra

Próbáld ki a Hair Food termékcsalád legújabb tagjait és gondoskodj a hajad gazdag táplálásáról és regenerálásáról. A természetes aloe vera kivonattal és különféle növényi olajok keverékével gazdagított hajápoló maszk új életet lehel a hajadba, helyreállítja a hajvégeket és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak.

GARNIER Fructis


GARNIER Fructis Banana Hair Food

Mélyreható táplálás száraz hajra

A tápláló banános hajmaszk helyreállítja a száraz hajat és lenyűgöz finom illatával, amelyet a banán, citrus, ízletes ananász és csábító vanília egyvelege alkot.


Még nagyobb hidratálás a sima és fényes haj érdekében

A csillogó és még inkább hidratált haj érdekében a hajmaszk összetételét makadámiaolajjal dúsították. Garantáltan levesz a lábadról a virágos és gyümölcsös jegyekkel tarkított magával ragadó diófélék illatával.

GARNIER Fructis Banana Hair Food


GARNIER Fructis Banana Hair Food

Ragyogóan fényes festett haj

A goji kivonat életet lehel a festett hajba, páratlan ragyogást és vitalitást eredményez. A hajmaszk lágy állagát a virágok és a goji érzéki illata teszi tökéletessé.


A sérült haj gyengéd regenerálása

A revitalizáló és regeneráló hatásáról ismert papaya kivonat puha, rugalmas és csillogóan fényes hajat biztosít. Megbirkózik a töredezett hajvégekkel, a bazsarózsa és a lótusz kombinációjának köszönhetően pedig szinte senki nem tud ellenállni az illatának.

GARNIER Fructis Banana Hair Food


GARNIER Fructis Banana Hair Food

A Garnier Fructis hajmaszkok előnyei

  • 98%-ban természetes összetevőkből
  • 95% -ban biológiailag lebomló összetétel
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket vagy mesterséges színezékeket
  • Alkalmas vegánok számára is
GARNIER Fructis Banana Hair Food


Összetétel:
Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, isopropyl myristate, stearamidopropyl dimethylamine, carica papaya fruit extract / papaya fruit extract, phyllanthus emblica fruit extract, glycine soja oil / soybean oil, sodium hydroxide, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, coco-caprylate/caprate, cocos nucifera oil / coconut oil, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, citric acid, tartaric acid, cetyl esters potassium sorbate, salicylic acid, caramel, linalool, geraniol, limonene, parfum / fragrance, f.i.l. c212871/1.


Összetétel

1202540 M - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - CETEARYL ALKOHOL - GLICERIN - IZOPROPIL- MIRISZTÁT - SZTEARAMIDOPROPIL-DIMETILAMIN - MAKADÁMIA INTEGRIFOLIA MAGOLAJ - GLYCINE SOJA OLAJ / SZÓJAOLAJ - NÁTRIUM-HIDROXID - HELIANTHUS ANNUUS MAGOLAJ / NAPRAFORGÓMAGOLAJ - SIMMONDSIA CHINENSIS MAGOLAJ / JOJOBA MAGOLAJ - PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OLAJ / ÉDESMANDULAOLAJ - COCO-CAPRYLATE/CAPRATE - COCOS NUCIFERA OIL / KÓKUSZOLAJ - HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE - CAPRYLYL GLYCOL - CITROMSAV - BORKŐSAV - CETIL-ÉSZTER - SZALICILSAV - KARAMELL - LINALOOL - GERANIOL - COUMARIN - LIMONÉN - CITRAL - CITRONELLOL - BENZIL-ALKOHOL - BENZYL CINNAMATE - BENZYL SALICYLATE - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. L. C215665/1).

Paraméterek

Termék típusa
Maszk Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Összetétel jellemző
Parabénmentes, Szilikonmentes, Természetes olaj tartalmú Kész!
Hatás
Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Száraz Kész!

Típus

Termék típusa
Maszk Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Parabénmentes, Szilikonmentes, Természetes olaj tartalmú Kész!

Hatás

Hatás
Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
390 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Típus

Típus
Maszk Kész!

Hatás

Hatás
Regeneráló hatás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Termékek: Garnier Fructis 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER Fructis Macadamia Hair Food 390 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Fructis Hair Food Macadamia 3v1 maska na vlasy 390 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER Fructis Macadamia Hair Food 390 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ