Shop roku Shop roku

GARNIER Testápoló ajándékcsomag

Termékkatalógus
GARNIER Testápoló ajándékcsomag
4,5 4 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: dezodor, intenzíven tápláló testápoló és kézkrém
Kód:  VBAL8323 Termékszám:  8592807480175 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Testápoló ajándékcsomag

Ezt a gyönyörűen csomagolt, az egész testet regeneráló ápoló ajándékcsomagot azok számára tervezték, akik maximális és minőségi ápolást igényelnek bőrük számára. A GARNIER Body Intensive Repair Box készlet kézkrémet, testápolót és Magnesium Ultra Dry Instant Dry Protect dezodort tartalmaz. A GARNIER Repairing Care kézkrém allantoinnal és glicerinnel egészséges, nyugodt és puha bőrt eredményez. A Body Repairing Care Body Milk intenzíven táplál, regenerál és enyhíti a kellemetlen érzést, míg a nedvszívó magnéziummal ellátott izzadásgátló akár 72 órán át véd a szagokellen. A GARNIER Body ajándékkészlet bármilyen alkalomra remek meglepetés.

A GARNIER Body Intensive Repair Box kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Gyönyörűen csomagolt kozmetikai ajándékcsomag - regeneráló ápolás az egész test számára
  • A GARNIER kozmetikai készlet kézkrémet, testápolót és dezodort tartalmaz
  • A GARNIER Body Intensive Repair Box mindazok számára kiváló választás, akiknek maximális és minőségi ápolásra van szükségük
  • A Repairing Care kézkrém allantoinnal és glicerinnel egészséges, nyugodt és puha bőrt eredményez
  • A GARNIER Body Repairing Care Body Milk testápoló táplálja és regenerálja a bőrt, és azonnali enyhülést biztosít a kellemetlen feszülő érzés ellen
  • A testápoló juharfa kivonattal jelentősen puhítja a bőrt és véd az újonnani kiszáradás ellen
  • A Magnesium Ultra dry dezodor nedvszívó magnéziumot tartalmaz az azonnali szárazságérzet elérése érdekében
  • A női GARNIER Mineral spray akár 72 órán át tartó védelmet biztosít a kellemetlen szagok ellen
  • A GARNIER Body kozmetikai ajándékkészlet bármilyen alkalomra tökéletes választás

Regeneráló krém allantoinnal és glicerinnel a bársonyos kezekért

A GARNIER Body Repairing Care kifejezetten a nagyon száraz és repedezett kezek ápolására készült. Erős regeneráló hatásával tűnik ki. Megadja a bőrnek a szükséges megújulást, megnyugtatja és kezeli a kisebb repedéseket. Rugalmassá, puhává és bársonyossá varázsolja a bőrt. Küzd a bőr öregedése ellen, és véd a külső környezet káros hatásaitól. A krém összetétele allantoinnal és glicerinnel dúsított. A gazdag textúra könnyedén felvihető, nem ragad és nagyon jól felszívódik.

Body Repairing Care Body Milk száraz bőrre

A hidratáló testápoló mélyen regenerálja a bőrt, és kanadai formulájával biztosítja a szükséges tápanyagokat. Kifejezetten nagyon száraz bőrre tervezték, amely helyreállítja a bőr puhaságát, természetes rugalmasságát és biztosítja annak hidratáló egyensúlyát. Alkalmazása után azonnal felfrissíti a bőrt, és megszünteti a kellemetlen feszülés érzetet és viszketést. Kezeld száraz bőrödet minőségi krémmel, hogy sokáig fiatal és szép maradjon! A GARNIER Body Repairing Care Body Milk intenzíven táplálja, hidratálja és védi a bőrt a külső káros hatásoktól.A juharfa nedv kivonatát tartalmazza, amely gyógyító és nyugtató tulajdonságairól ismert. A termék könnyű állaga könnyedén kenhető, gyorsan felszívódik és nem ragad. A testápoló akár 24 órán keresztül is hidratálja a bőrt. Kényeztesd bőrödet egy olyan regenerációval, amely biztosítja annak puhaságát és frissességét!

GARNIER izzadásgátló akár 72 órán át tartó védelemmel

A GARNIER Mineral Magnesium Ultra Dry 72H Spray női dezodor megbízható védelmet nyújt az izzadás és a kellemetlen szagok ellen akár 72 órán keresztül. Kellemes illatot és hosszan tartó tisztaság- és frissességérzetet hagy maga után. Nem hagy foltot a ruhán. Az Aloe vera kivonatot és kókuszolajat tartalmazó gyengéd formula nagyon kíméletes a bőrhöz, és nem okoz irritációt. Emellett magnéziummal dúsított, és azonnali felszívódik. A mindennapi használatra tervezett GARNIER Mineral Magnesium Ultra Dry 72H spray alkoholmentes és minden bőrtípusra alkalmas.


Összetétel

Testápoló: 967419 10 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - VAZELIN - GLICERIN - PARAFFINUM LIQUIDUM / ÁSVÁNYI OLAJ - CETEARYL ALKOHOL - DIMETIKON - BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ - ACER SACCHARUM KIVONAT / CUKOR JUHAR KIVONAT - PEG-100 SZTEARÁT - SZTEARINSAV - ALLANTOIN - KARBOMER - GLICERIN-SZTEARÁT - NÁTRIUM-HIDROXID - MIRISZTINSAV - PALMITINSAV - KAPRIL-GLIKOL - CITROMSAV - PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXIHIDROCINNAMÁT - FENOXIETANOL - LINALOOL - ÁNIZSALKOHOL - BENZIL-ALKOHOL - PARFÜM / ILLATANYAG (F. I. L. B245305/1). Kézkrém: 694242 5 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - CETEARYL ALKOHOL - GLICERIL-SZTEARÁT - BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ - GLICERIL-SZTEARÁT SE - DIMETIKON - ALLANTOIN - BENZIL-ALKOHOL - BENZIL-SZALICILÁT - KAPRIL-GLIKOL. - CI 14700 / RED 4 - CITRAL - CITROMSAV - CITRONELLOL - EUGENOL - GERANIOL - HEXYL CINNAMAL - HYDROXYCITRONELLAL - LIMONÉN - LINALOOL - FENOXIETANOL - NÁTRIUM-POLIAKRILÁT - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. L. B196990/1). Deo: Izobután, Alumínium-klórhidrát, Isododecane, Cocos Nucifera olaj/kókuszdió olaj, Isopropyl Palmitate, Parfum/Fragrance, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Panthenol, Disteardimonium Hectorite, Magnézium-hektorit, Magnézium-oxid, Perlit, Propylene Carbonate, Dimetikon, Dimetikonol

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Dezodor, Kézkrém, Testápoló Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Dezodor, Kézkrém, Testápoló Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER Testápoló ajándékcsomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER dárková sada s tělovou péčí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER, darčeková súprava s telovou starostlivosťou.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ