Geóda ametisztekkel

Termékkatalógus
Geóda ametisztekkel
5 1 értékelés
Kísérletezős játék - ajánlott 10 éves kortól
Kód:  HRApta0560 Termékszám:  4823076136215

Geóda ametisztekkel

Alkosson a gyermekeivel valami egyedit és szerezze be nekik a Geóda ametisztekkel kísérletező készletet, ami lehetővé teszi számukra, hogy egyszerű kémia segítségével készítsenek saját geódát. Hagyja, hogy a gyerekek belemélyedjenek a tudomány rejtelmeibe, és ösztönözze kreatív és logikus gondolkodásukat a szórakoztató kísérletek segítségével! A Geóda ametisztekkel készlet minden 10 évnél fiatalabb gyermek számára alkalmas, így a mellékelt szerszámok segítségével tökéletes darabokat készíthetnek. 

 A Geóda ametisztekkel kísérletező készlet főbb jellemzői 

  •  Alkalmas gyermekek számára 10 éves kortól 
  •  A kémiai folyamatok bemutatása szórakoztató módon 
  •  Kreatív gondolkodást és a gyerekek kíváncsiságát fejleszti 
  •  A készlet tartalmazza az elkészítéshez szükséges összes eszközt 

 Szórakoztató kísérlet 

 Minden gyerek szereti a kísérleteket, így egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy megtanítsa nekik a kémiai folyamatok alapjait. A Geóda kísérletező készlet tartalmaz mindent, ami az elkészítéshez kell. A készlet tartalmaz gipszet, formát, védőszemüveget a kis tudósok számára, és természetesen egy speciális port, amely lehetővé teszi a kristályok létrehozását. A használat egyszerű és szórakoztató. Tehát legyen sikeres a kísérlet! 


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geóda ametisztekkel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geod s ametysty. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geóda s ametystmi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geode mit Amethysten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geode mit Amethysten.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ