Shop roku Shop roku

"BLACK PARTY" gázüzemű, kerti grill

Termékkatalógus
"BLACK PARTY" gázüzemű, kerti grill
5 2 értékelés
Grill - gázüzemű, 2 égő, piezoelektromos gyújtás, szabályozható, grilltér 48.5x37.5 cm, 2 polc, Flame Tamer rendszer, 98x51x102 cm
Kód:  AUPR01867 Termékszám:  99BB011black

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

"BLACK PARTY" gázüzemű, kerti grill

Kiváló kerti gáz grill egy pár rozsdamentes acél égővel, piezoelektromos gyújtással, fokozatmentes láng szabályozással. A grillt felszerelték a Flame Tamer rendszerrel, így nem igényel lávaköveket. Közvetlenül az égők felett speciális fém profilok találhatók, amelyek megakadályozzák, hogy a csepegő zsír közvetlenül a lángra, egy helyre csepegjen . Ez egyenletesebbé teszi a melegítést a grill teljes felületén. A grillezett húsból kicsöpögő zsír pedig lecsorog a grill falain, a rács alatt található csepptálcába. Készítsd el kedvenc grillezett ételeidet, amikor csak kedved tartja.

Fő előnyei

  • Két rozsdamentes acél égő
  • Piezoelektromos gyújtás
  • Láng szabályozás
  • Zsír csepptálca
  • Kerekek
  • Tároló polcok (összecsukhatók az egyszerű tárolás érdekében)

Könnyű kezelés

Ezzel a praktikus gázüzemű gillsütővel bármilyen grillezett ételt varázsolhatsz a kerti partyra. A fedél felnyitása után két grillrácsot használhatsz. Egyik a fő rács, amelyen elkészítheted a húst, és egy fölé akasztott, amelyen kevésbé magas hőmérsékleten tudsz grillezni vagy zöldségeket és egyebeket melegen tartani. Egyszerűen használható: elforgatod a vezérlőt, majd megnyomod a piezoelektromos gyújtó gombját, és a grill azonnal használatra kész. A grill további előnye a két oldalán található tárolópolcok, és két kerék a nagyobb mobilitás érdekében.

A grillező felület mérete:
48,5 × 37,5 cm

Általános teljesítmény:
5,5 kW / h.

A grill teljes mérete:
98 × 51 × 102 cm

Rács magassága a talajtól:
86 cm

Tömeg:
16,5 kg

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: "BLACK PARTY" gázüzemű, kerti grill Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gril BLACK PARTY. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gril "BLACK PARTY" plynový, záhradný.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ