GUNNAR Office Collection Sheadog, ónix

Termékkatalógus
GUNNAR Office Collection Sheadog, ónix
4,4 20 értékelés
Szemüveg - LCD monitorral való munkához, csökkenti a szem fáradtságát, fokozza a kontrasztot, az élességet, részletességet, csökkenti a tükröződést, i-AMP lencse technológiával készült
Kód:  JD610x2 Termékszám:  G0005-C001Z Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GUNNAR Office Collection Sheadog, ónix Megszűnt

GUNNAR Office Collection Sheadog, ónix

A GUNNAR szemüveg felhasznál minden fejlett technológiát, hogy javítsa a felhasználók munkáját a számítógéppel való tevékenységük során. A borostyánsárga színű üvege jelentősen növeli a kontrasztot, kihangsúlyozza a részletek és a vizuális észlelést mindenkinél, aki számítógéppel dolgozik. Miközben minimálisra csökkenti a nem kívánt visszatükröződést a kijelzőről és visszafogja a színskála legnehezebb, legmegterhelőbb színkomponens részeit. Mindezen funkcióknak köszönhetően minimalizálja a szem kifáradását és az általános fáradtságot, miközben nézi az LCD kijelzőket és így jobb választ tud adni, amelyet nem csak a szenvedélyes játékosok értékelnek nagyra, hanem azok az emberek is, akik a számítógéppel napi rendszerességgel dolgoznak.

A GUNNAR szemüveg fő előnye a fejlett, i-AMP technológia, amely az emberi optikai rendszer és ennek a digitális eszközökkel való kölcsönhatására irányuló intenzív kutatásnak köszönhetően jött létre. A kutatás eredményére alapozva egy egyedi lencse anyag, fejlett geometria és felső felületi réteg bevonatok kombinációjából lett kifejlesztve a szemüveg. A befektetése hamar, rövid használat után visszatérül Önnek, mert egyidejűleg nagyobb lesz a termelékenysége és kevésbé fárad el.

GUNNAR Office Collection Sheadog könnyű, kompakt szemüveg, amely illeszkedik bármilyen archoz. A keskeny szára biztosítja, hogy a szemüveg fejhallgatóval együtt is kényelmesen használható. Az elülső szerkezete egy darabból készül és így elkerüli a lehetséges deformációt a csavaroknál vagy a hegesztésnél. Az állítható orrnyereg párnáknak és a hajlított szárnak köszönhetően  tökéletesen a helyén marad. A szára ergonomikusan hajlított, így kiválóan alkalmazkodik az Ön fejformájához. A könnyű szerkezeti kialakítása és a megfelelő egyensúly biztosítja a kényelmet még a hosszantartó viselet során is.

Műszaki adatok:

Jellemzők:
Ideális irodai munkához
Igen részletes, élesebb és tisztább képeket fog látni
Javítja a kontrasztot, jobbá válik a vizuális észlelés
Tükröződésmentesítő bevonata van, amely csökkenti a tükröződést és a képzajt
Csökkenti a szem a kifáradást és az általános fáradtságot
Növeli a szem állóképességét

Színek:
Objektív: Amber, (borostyán színű)
Keret: onyx

Paraméterek

Használat
Irodai Kész!
Stílus
Modern Kész!
Orr
18 mm Kész!
Állvány láb
130 mm Kész!
Üveg
29,5 mm Kész!

Használat

Használat
Irodai Kész!

Szemüveg stílusa

Stílus
Modern Kész!

Méret

Orr
18 mm Kész!
Állvány láb
130 mm Kész!
Üveg
29,5 mm Kész!

Szín

Lencse színe
Borostyán Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUNNAR Office Collection Sheadog, ónix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Office Collection Sheadog, onyx. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUNNAR Office Collection Sheadog, ónyx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Office Collection Sheadog, Onyx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Office Collection Sheadog, Onyx.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ