Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Hannspree HANNSPAD 133 TITAN 2

Termékkatalógus
Hannspree HANNSPAD 133 TITAN 2
Tablet 13,3 "IPS 1920x1080 processzor Octa Core 1,5 GHz-es Cortex-A9, RAM 2 GB belső memória 16 GB MicroSD 32GB-ig, hátsó kamera + első 5 Mpix 2 megapixeles, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, FM rádió, Micro USB, USB OTG, 10000 mAh akkumulátor, Android 5.1
Kód:  HAN0310a3h2 Termékszám:  SN14TP1B2A Gyártó honlapja:
Hannspree HANNSPAD 133 TITAN 2 Megszűnt

Hannspree HANNSPAD 133 TITAN 2

Meg kell dolgozni a területen, tanulmányozza alatt ingázik az iskolába, vagy szeretné szórakozás utazás közben filmet néz, de nem akarja, hogy készítsen egy nagy laptop? Hannspree Tablet HANNSPAD 133 TITAN ilyen célokra az ideális megoldás. Ő finom testet elfedi a hardver eszközök, amelyek nyugodtan versenyre a hagyományos számítógépek. Bár gyakorlatilag megtartja a kompakt méretek, és továbbítsák különösen kellemes könnyű.

legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes nyolcmagos processzor kezeli az összes alkalmazás
  • Egy tökéletes Full HD kijelző 13,3 "képátlójú, élvezni a legkisebb részletek
  • Két kamera lehetővé teszi, hogy képeket és kommunikálnak videohívások
  • Köszönhetően a kis súly nagyon könnyen terjed
  • Ellenőrző akár tíz ujjal egyszerre leegyszerűsíti a dolgozó tábla
  • Akkumulátort egy kapacitása 10.000 mAh hosszú élettartam
  • Modern rendszer Android 5.1 Lollipop

Nagy teljesítményű és nagy kijelző

Nagy teljesítményű számítástechnika biztosít nyolcmagos processzor órajele 1,5 GHz és 2 GB RAM-mal. Köszönet nekik, akkor élvezni fogja a gyors teljesítményt a legigényesebb alkalmazásokhoz. Megbirkózik a folyamatos videolejátszást Full HD felbontású, a kijelző beszerezni hihetetlenül finom, részletes és élénk IPS kijelző. Amellett, hogy kiváló képminőséggel 178 ° látószög kiemelkedik tökéletes válasz, hogy megérintse, amely kezeli, hogy egyszerre kezelni akár tíz. Működési a tabletta, így nagyon intuitív és könnyen használható.

Csatlakoztassa, amire szükség van

Használati tulajdonságok tabletta tovább növeli a kiváló csatlakozási lehetőségeket. A beépített WiFi antenna, hogy az internet, majd csatlakoztassa a Bluetooth vezeték nélküli perifériák, például egér és billentyűzet. Ezek szolgálnak más fejlett USB OTG szabványt. Kiváló minőségű video átviteli nagy területen szerez csatlakozó Micro HDMI. Mivel az operációs rendszer Android 5.1 Lollipop számok a Play áruház, ahol megtalálható több ezer alkalmazás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hannspree HANNSPAD 133 TITAN 2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hannspree HANNSPAD 133 TITAN 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hannspree Hannspad 133 TITAN 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hannspree HANNSpad 133 TITAN 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hannspree HANNSpad 133 TITAN 2.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ