AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Ferrino Nightec 600 LITE PRO M

Termékkatalógus
Ferrino Nightec 600 LITE PRO M
4,5 2 értékelés
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, töltet: mikroszál, komforthőmérséklet: 1 °C, 180 cm max. testmagasság, mérete összecsomagolva: 40 × 17 × 17 cm (h × sz × m), színe: kék, tömege: 1450 g
Kód:  SPTferr0158 Termékszám:  8014044955990

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ferrino Nightec 600 LITE PRO M

Egy hálózsák még a leghajmeresztőbb hidegben is! A Ferrino Nightec 600 Lite Pro M szürke színben egy prémium minőségű három évszakos hálózsák, amelyben biztosan nem fogsz fázni. Nagyon könnyű, a 2D és 3D mikroszálak kombinációjából álló zsindelyes szerkezete biztosítja a legmagasabb szintű komfortot és kényelmet. A mikroszálak magas fokú hőszigetelési képességgel rendelkeznek, még ismételt nyomás vagy nedvesség hatására is megőrzik állapotukat. A belső 190T poliészter anyag szintén könnyű és tartós. Külső felületét 90% -os 310T 40D Diamond Ripstop nylon és 10%-os 190T poliészter kombinációja alkotja. Kiválóan ellenáll az alacsony hőmérsékletnek és a vegyi anyagoknak, rugalmas és szilárd. A hálózsák One Touch rendszerrel is büszkélkedhet, amellyel egy kézzel szabályozhatod a kapucnit és a gallért. Végül, de nem utolsó sorban, kettős cipzárral is ellátták, így a fő cipzár ellentétes oldalán található egy másik is. Ezáltal kényelmesen bebújhatsz a hálózsákba, illetve ugyanilyen könnyen ki is juthatsz belőle.

A Ferrino Nightec 600 Lite Pro M főbb jellemzői 

  • A Ferrino Nightec 600 Lite Pro M -21 ° C-os fagyban is alkalmas
  • Kompressziós csomagolás lehetőségével rendelkezik a legkisebb szállítási méret érdekében
  • Több része is szigetelt, így nem fogsz fázni benne
  • Belső zsebekkel és kettős cipzárral

További hálózsák tulajdonságok

A Ferrino Nightec 600 Lite Pro M hálózsák előnyei azonban még nem merültek ki ennyiben. Anatómiai kialakítású bélelt kapucnival, bélelt gallérral, bélelt és fedett cipzárral és szigetelő varratokkal rendelkezik. Ezeknek köszönhetően úgy aludhatsz a hálózsákban, hogy megfeledkezel a körülötted lévő hidegről. Emellett rendelkezésedre áll egy belső zseb is a személyes tárgyaid számára, kétirányú cipzár a szellőzéshez és két hálózsák összekapcsolásához, dupla falas kialakítással a cipzárak becsípődésének megakadályozására. A belső kamrák rugalmas szerkezete 15% -kal szabadabb mozgást garantál.

Paraméterek

Használat
Uniszex Kész!
Töltelék
Mikroszál Kész!
Max. magasság
180 cm Kész!
Komfort hőmérséklet
1 °C Kész!

Alkalmazás

Max. struktúra

Max. magasság
180 cm Kész!

Hőmérsékleti tartományok

Komfort hőmérséklet
1 °C Kész!
Maximum hőmérséklet
18 °C Kész!
Hőmérsékleti limit
-5 °C Kész!
Extrém hőmérséklet
-22 °C Kész!

Tömeg

Tömeg
1 450 g Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ferrino Nightec 600 LITE PRO M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrino Nightec 600 Lite Pro M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ferrino Nightec 600 LITE PRO M – dark grey/left.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ