AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Hayward SharkVac XL Pilot

Termékkatalógus
Hayward SharkVac XL Pilot
Medenceporszívó -
Kód:  BLAHo001 Termékszám:  RC9743

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hayward SharkVac XL Pilot

A korszerű Hayward SharkVac XL Pilot medenceporszívó egy teljesen automatizált eszköz a maximum 12 × 6 méteres medencék tisztításához. Az Adaptive Seek Control Logic intelligens mikroprocesszoros vezérlés optimalizálja a robot mozgását, így gondoskodik a medencepadló kifogástalan tisztításáról. Az ergonomikus formatervezés illetve a különleges vízszint-felismerő rendszer védi a porszívót, mielőtt kijönne a vízből, hogy ne menjen tönkre a szivattyú. A Hayward SharkVac XL Pilot medenceporszívó egy gazdaságos segítőtárs, amellyel nagyon könnyű dolgozni, sőt, még akarbantartása is gyerekjáték.


A Hayward SharkVac XL Pilot medenceporszívó főbb jellemzői

  • Automatikus medenceporszívó a maximum 12 × 6 m-es medencékhez
  • Az intelligens mikroprocesszoros vezérlés optimalizálja a robot mozgását a medence körül
  • Magas hatékonyságú, nagy teljesítményű minőségi szivattyú
  • Minőségi kettős szűrés nagy finomsággal
  • A Hayward SharkVac XL Pilot szállítókocsival érkezik
  • Gazdaságos segítő
  • Két automatikus tisztítási móddal
  • Minőségi kettős szűrők - kazettás és spring
  • Úszó tápkábel
  • Könnyű, egygombos indítás

Nagyszerű segítőtárs a medencék tisztításában

A Hayward SharkVac XL Pilot medenceporszívó tökéletesen tisztítja meg a medence alját, a medencefalakat illetve a vízvonalát. Kíméletesen és mégis hatékonyan távolítja el a medence aljára és falaira lerakódott szennyeződéseket. Mindezt egy speciális gumi tisztítóhengerrel éri el, amely hiánytalanul szűri ki ezeket a szennyeződéseket egy finom kazetta illetve spring szűrővel. A porszívó továbbá rendelkezik egy olyan speciális vízszint-felismerő rendszerrel, amely védi a porszívót attól, hogy kijöjjön a vízből és ezáltal tönkretegye a szivattyút.

Porszívó nagy teljesítményű szivattyúval

A Hayward SharkVac XL Pilot szíve egy 17 m3/órás erőteljes szivattyú illetve egy prémium minőségű 20 µm finomságú kettős szűrőrendszer, amelyek együttese tökéletesen tisztítja meg a medence vizét minden piszoktól. A szűrő és a szűrőkosár könnyedén hozzáférhető a készülék tetejéről, mind a kosarat, mind pedig a két típusú szűrőt egyszerűen elöblítheted egy kerti slaggal, ezután pedig nincs is más dolgod, mint hagyni azokat megszáradni.

Két automata üzemmóddal

A Hayward porszívó két automata üzemmódot kínál, amely ideális a medence tisztításához. A kétórás üzemmód kizárólag a medence alját tisztítja, miközben a négyórás üzemmód gondoskodik a medence teljes tisztításáról, amely magában foglalja a medence alját, falait illetve a vízvonalat is.

Praktikus szállítókocsi a Hayward porszívó tárolásához

A Hayward SharkVac XL Pilot kiszerelésében találsz egy praktikus szállítókocsit is. A kocsi használata igazán könnyű, segítségével biztonságosan tárolhatod a porszívót. Emellett a szállítókocsit ellátták egy tápegység tartóval és az úszókábel számára kialakított tekercselővel is, amely azt jelenti, hogy mindent egy helyen tárolható, így mindig minden kéznél lesz.

Egygombos indítás a porszívón

A Hayward ShakVac XL Pilot medenceporszívó nélkülözhetetlen segítséget nyújt majd a medencék tisztításakor. Az Adaptive Seek Control Logic intelligens mikroprocesszoros vezérlés optimalizálja a robot mozgását, így gondoskodik a medence padlójának kifogástalan tisztításáról. Egyszerűen csatlakoztathatod a porszívót a tápegységhez, ezután már csak annyi a teendőd, hogy belemeríted a medence vizébe, majd egyetlen gombbal bekapcsolod azt. Minden bizonnyal nagyra értékeled majd a készülék csendes működését, amikor éppen pihenésre vágysz.


Elsődleges tápegység:
240 V / 50 Hz

Másodlagos tápegység:
24 V

Szűrt vízmennyiség:
17 m3/óra

Szűrőképesség:
20 um

Gumihenger szélessége:
26 cm

Úszókábel hossza:
17 m

Üzemi hőmérséklet:
10 °C - 35 °C

Szűrő típusok:
kazetta, spring

Méretek:
48 × 40 × 28 cm

Tömeg:
12 kg


Paraméterek

Vízátfolyás
17 m3/h Kész!
Típus
Porszívó Kész!
Alkalmas:
Föld feletti medencékhez, Süllyesztett medencékhez Kész!
Típus
Automatikus Kész!
Kiegészítő típus
Porszívó Kész!

Szűrés tulajdonságai

Vízátfolyás
17 m3/h Kész!

Tulajdonságok

Típus
Porszívó Kész!
Alkalmas:
Föld feletti medencékhez, Süllyesztett medencékhez Kész!
Típus
Automatikus Kész!

Kiegészítő típusa

Kiegészítő típus
Porszívó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hayward SharkVac XL Pilot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hayward SharkVac XL Pilot. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hayward SharkVac XL Pilot.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ