AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

HEAD&SHOULDERS Ajándékcsomag kozmetikai táskában

Termékkatalógus
HEAD&SHOULDERS Ajándékcsomag kozmetikai táskában
Hajápoló szett - tartalma: sampon, hajbalzsam, hajzselé
Kód:  VBAL8468 Termékszám:  8006540738085 Gyártó honlapja:

HEAD&SHOULDERS Ajándékcsomag kozmetikai táskában

HEAD&SHOULDERS luxus ajándékkészlet egy kozmetikai táskában hozza a tökéletes ápolást a száraz fejbőrnek. A készlet hat darabot tartalmazDERMAxPRO by Head & Shoulders korpásodás elleni ammon száraz bőrre, balzsam és hidratáló a fejbőrre. Ez a hármasság, ha rendszeresen használjuk, biztosítja, hogy tökéletesen hidratált fejbőrünk legyen, amelyet a szárazságtól és a korpásodástól is megvéd. A HEAD&SHOULDERS kozmetikai készlet termékei a klinikailag bizonyított pirokton-olamin hatóanyagot, aktív aloét és E-vitamint tartalmaznak, ezért enyhítik a szárazságot, viszketést és korpásodást, és segítenek megelőzni azt. Ezt a szupererős kombinációt egy készletben találod, egy praktikus piperetáskába csomagolva.

A DERMAxPRO Head & Shoulders Soothe ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A készlet korpásodás elleni sampont, balzsamot és fejbőr hidratálót tartalmaz.
  • A hajápoló termékek a korpásodás ellen küzdenek és tökéletesen hidratált fejbőrt biztosítanak, amelyet a szárazságtól és a korpásodástól is védenek.
  • DERMAxPRO By Head & Shoulders Soothe táplálja a száraz hajat
  • Tartalmazza az első olyan sampont, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket és kezeli a fejbőrt.
  • A kozmetikai készlet termékei a klinikailag bizonyított pirokton-olamin hatóanyagot, aktív aloét és E-vitamint tartalmaznak.
  • A DERMAxPRO By Head & Shoulders Soothe kozmetikai ajándékcsomag praktikus piperetáskába csomagolva.

Összetétel

Balzsam: Aqua; Sztearil-alkohol; Cetil-alkohol; Sztearamidopropil-dimetilamin; Glutaminsav; Benzil-alkohol; Fenoxietanol; Parfüm; Citromsav; Nátrium-benzoát; Piroctone Olamine; Tokoferil-acetát; Mentol; Hexyl Cinnamal; Poliszorbát 20; Aloe Barbadensis levéllé; Linalool; Hydroxycitronellal; Geraniol, balzsam: Aqua; Sztearil-alkohol; Behentrimonium-klorid; Cetil-alkohol; Izopropil-alkohol; Bis-Aminopropil-dimetikon; Fenoxietanol; Benzil-alkohol; Parfüm; Nátrium-benzoát; Piroctone Olamine; Citromsav; Tokoferil-acetát; Mentol; Hexyl Cinnamal; Poliszorbát 20; Aloe Barbadensis levéllé; Linalool; Hydroxycitronellal; Geraniol; Propilénglikol; Opuntia Ficus-Indica virágkivonat; Bambusa Vulgaris levél/törzs kivonat, sampon: Aqua; Nátrium-lauret-szulfát; Nátrium-lauril-szulfát; Nátrium-klorid; Cocamidopropyl Betaine; Nátrium-xilénszulfonát; Glikol-disztearát; Nátrium-citrát; Dimetikonol; Dimetikon; Piroctone Olamine; Parfüm; Citromsav; Nátrium-benzoát; Nátrium-szalicilát; TEA-dodecilbenzol-szulfonát; Guar hidroxi-propil-trimónium-klorid; Mentol; Tokoferil-acetát; Trideceth-10; Tetrasodium EDTA; Nátrium-hidroxid; Hexyl Cinnamal; Linalool; Aloe Barbadensis levéllé; Hydroxycitronellal; Geraniol; Citronellol; Propilénglikol; Benzil-alkohol; Trietilén-glikol; Opuntiaficus-Indicaflowerextract; Bambusavulgarisleaf/Stemextract

Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Hatás
Korpa, Hidratáló hatás Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Hajbalzsam, Hajzselé, Sampon Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Hatás

Hatás
Korpa, Hidratáló hatás Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Hajbalzsam, Hajzselé, Sampon Kész!

Használat

Használat
Uniszex Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HEAD&SHOULDERS Ajándékcsomag kozmetikai táskában Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HEAD & SHOULDERS Dárková sada v kosmetické tašce. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HEAD&SHOULDERS - Darčeková súprava v kozmetickej taške. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HEAD & SHOULDERS Dárková sada v kosmetické tašce.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ