Shop roku 30 dnů na vrácení

HECHT 5483 SWE

Termékkatalógus
HECHT 5483 SWE
4,0 2 értékelés
Benzines fűnyíró - háromkerekű, nehéz terepre, 135 cm3, 5 LE, 46 cm-es vágásszélesség, fém alváz, központi magasságállítás 25 - 75 cm között, kidobás oldalra, mulcsozás, 60 litere fűgyűjtő kosár, elektromos indítás, tömege 41,1 kg
Kód:  BOW105g5 Termékszám:  HECHT5483SWE5IN1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HECHT 5483 SWE

Az 5483 SWE benzines fűnyíró egyedi, háromkerekű kialakítása révén tökéletesen irányítható. Az első kerék segítségével könnyedén kanyarodhatsz, és kerülheted ki az akadályokat. Gond nélkül manőverezhetsz a dísznövények, bokrok, fák, tavak és virágágyások között, amelyek egy átlagos fűnyíróval nehezebben kikerülhetők. A fűnyíró kivételesen stabil, mindezt az alacsony súlypontnak köszönheti, mivel így kisebb a felborulás veszélye. A fűnyíró 3 kereke folyamatosan érintkezik a talajjal. Ezáltal a fűnyíró tömege egyenletesen oszlik el, és a fém alváz kisebb terhelést kap. Ez nem csak az alváz, hanem az egész fűnyíró élettartamát jelentősen növeli..

Főbb jellemzők

  • Egyedi háromkerekű kialakítás a tökéletes stabilitás érdekében
  • Nagy teljesítményű 135 cm3-s 5 LE-s Hecht OHV motor
  • Menetsebesség 3,3 km/h
  • Vágószélesség 460 mm
  • Vágási magasság 25-75 mm
  • A fűgyűjtő kosár térfogata 60 liter
  • Elektromos indítás
  • Mulcsozó készlet

Rendkívüli minőség és nagy teljesítmény

A már bizonyított OHV motor 135 cm3 lökettérfogattal és 5 LE teljesítménnyel komoly meghajtóerőt képvisel. A fűnyíró menetsebessége 3,3 km/h. A csomagban találsz egy kidobó fedelet, amelynek segítségével a túlnőtt füvet is kényelmesen levághatod. Alapesetben a füvet a 60 literes fűgyűjtőbe gyűjtheted, a kosár aerodinamikus fedelén keresztül könnyen üríthető. A fűnyíró fogantyúja párnázott, így használata kényelmes és felhasználóbarát, továbbá a nyél magassága is állítható.

Az előző (5483 SW) modellel ellentétben a fűnyíró indítása elektromos, ez nagyban hozzájárul a kényelmes használathoz. A nyélen található panelen helyezkedik el a 12 V-os (4,5 Ah-s) akkumulátor, amely a motort egy gombnyomásra elindítja. A fűnyíró természetesen manuálisan is indítható.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HECHT 5483 SWE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 5483 SWE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HECHT 5483 SWE.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ