Shop roku AP+ plus nový vizuál

BeNomad GS64

Termékkatalógus
BeNomad GS64
4,0 1 értékelés
Grill szett - BBQ full Box, 15 darab kiegészítő - kefe, fogó, forgató, 4 nyárs, villa, szilikon ecset, 2 steak kés, 2 steak villa, só, bors, praktikus tok a könnyű használathoz
Kód:  BENACC07 Termékszám:  GS64

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BeNomad GS64

A barbecue szerelmesei minden bizonnyal tudják, hogy a jó grill az alapja a kiváló végeredménynek, de természetesen szükségesek hozzá a megfelelő eszközök is. Ez a kompakt táska az igazi ínyenceknek készült, amelyben minden megtalálható, amelyre szükséged van. Az akár 15 darab eszköz kiváló minőségű anyagokból készült és velük a barbecue igazi kényeztetés. A praktikus dobozban kefe, fogó, forgató, 4 nyárs, villa, szilikon ecset, 2 steak kés és villa, só és bors található. Tökéletes ára is azt üzeni: ez a készlet nem hiányozhat egy grillezésről sem!

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyszerű grillező készlet
  • Akár 15 darab eszköz
  • Kiváló minőségű anyagból
  • Praktikus táskában
Megjegyzés:
» További grill kiegészítők széles választékban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeNomad GS64 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeNomad Grilovací sada 15ks GS64. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeNomad GS64.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ