Akvizice ApF HU Shop roku

COWON Black Box AW2 32GB ezüst

Termékkatalógus
COWON Black Box AW2 32GB ezüst
Autós kamera - CMOS, 140°-s látószög, 2,7" LCD, FullHD, mikrofon, WiFi
Kód:  JV662b4 Termékszám:  8809290185389 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AW2 32GB ezüst

A cég Cowon Systems 1995-ben alakult a dél-koreai fogyasztói elektronikai gyártó és szoftver bővült 2000-ben az ipar hordozható lejátszók, amely most magját képezi az üzleti.
Bárhol Cowon részt a tesztelésben, a győztes.

Ez egyedülálló

Jól mutatja a tettes közlekedési baleset már nem jelent problémát. Ez az első és a hátsó Full HD videokamera az autó a legegyszerűbb eszköz bizonyítania ártatlanságát a közlekedési balesetek utazás közben. Ez a tökéletes megoldás, hiszen elfogadták a pénzt, hogy biztosítsák és az esetleges komplikációk, ami megtörténhet minden vezető.A fekete doboz beépített Wi-Fi modul csatlakoztatásához intelligens készülékek. A Smart Manager iOS és Android, letöltheti bejegyzések anélkül, hogy manuálisan eltávolítani minden kártya. Vannak még speciális beállítások, mint a felvételi felbontás, a teljesítmény vagy a szenzor érzékenységét.

Wide Angle

A széles látószögű, 140 fokos lesz képes lőni mindent fontos, hogy mi fog történni a közelben. Shot érezte sokkal nagyobb területen, mint a többi kamera a hagyományos lencse. Digitális fényképezőgép, ezért ne hagyja ki a kereset az ellenkező irányba. Videók tárolása a belső memória mérete 32 GB 

éles kép

A kamera el van látva egy erős CMOS érzékelő, amely lehetővé teszi a felvétel Full HD. Most akkor nem lesz nehéz olvasni a felvétel rendszám tettes baleset vagy közlekedési jogsértés. Top kép, hanem használni, mint egy figyelemre méltó rekordot az utazások során. A felvételek ezután kiegészíteni képeket a nyaralás. 

további információk

  • Felbontás - 1920 x 1080
  • Felvételek száma - 30 / s
  • Látószög - 140 fok
  • Sensor - CMOS

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!
Audio/Video
Külső mikrofon, Jack 3,5 mm Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
76 g Kész!
Szélesség
10,2 cm Kész!
Magasság
3,8 cm Kész!
Mélység
3,8 cm Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWON Black Box AW2 32GB ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Black Box AW2 32GB stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWON Black Box AW2 32 GB strieborná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Black Box AW2 32 GB Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Black Box AW2 32 GB Silber.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ