Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Black & Decker GL933

Termékkatalógus
Black & Decker GL933
4,8 5 értékelés
Szegélynyíró - elektromos, 900 W, vágási szélesség: 33 cm, AFS rendszer, szegélyvezető kerék, állítható második fogantyú, E-Drive hajtómű rendszer, a csomag tartalma: 1 tekercs standard damilszál, 1 tekercs damilszál megterhelő munkavégzéshez és 10 db vágószál rendkívül megterhelő munkavégzéshez (HDL)
Kód:  BOD121o Termékszám:  GL933 Gyártó honlapja:

Black & Decker GL933

A Black & Decker GL933 elektromos szegélynyíró 33 cm vágási széleséggel és szegélyvezető kerékkel az ideális eszköz pázsitja tökéletesítéséhez. A nagyobb teljesítményt a váltórendszerben implementált szabadalmazott E-Drive technológia szolgáltatja. A szegélynyírót akár a legnehezebb körülmények között is a megbízhatóság jellemzi. A tökéletes körülményeket munkavégzéshez - legyen szó akár több óráról - és a pontos kezelhetőséget az ideális egyensúly teremti meg. Ez elsősorban a motor középen történő elhelyezésének köszönhető. A legellenállóbb gyom könnyed vágását a megterhelő munkavégzésre tervezett damilszál garantálja. Az AFS (automatikus egyszálas damiladagolás) rendszer nagyban megkönnyíti munkáját így egyúttal időt takarít meg. Természetesen rendelkezésre áll egy második állítható fogantyú - amelyet teljesen igényeinek megfelelőre állíthat.

Legfontosabb jellemzők

  • 900 W teljesítmény
  • 33 cm vágási szélesség
  • Állítható második markolat
  • Szegélyvezető kerék
  • E-Drive hajtómű rendszer
  • Automatikus száladagoló rendszer

A csomag tartalma:
Egy tekercs standard damilszál
Egy tekercs damilszál megterhelő munkavégzéshez
10 darab vágószál rendkívül megterhelő munkavégzéshez (HDL)

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Black & Decker GL933 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker GL933. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Black & Decker GL933.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ