AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Cel-Tec E09W

Termékkatalógus
Cel-Tec E09W
Autós kamera szög 140 °, FullHD, 2 "méretű színes LCD kijelző, Sony Exmor RS érzékelővel, WiFi, G-szenzor, GPS modul, loop rögzítés, WDR funkció felvételek éjjel, MicroSD akár 64 GB
Kód:  CEL001r4 Termékszám:  1605-041 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cel-Tec E09W

Tetejére rekordot az úton, ahol látni fogja a legapróbb részleteket is minden körülmények között, majd eléri a Model E09W származó Cel-Tec. A kamera jellemzőinek összefoglalója, amely a felső középosztály és hozzáadja a funkció WDR. Köszönhetően, hogy majd a képeket akár éjszaka is rendkívül jó. Kompenzálja a felül- és alulexponálás. Rügyek és kiegyensúlyozott képeket még ellenfényben és más nagy kontrasztú környezetben. Za libovolných světelných podmínek budete mít průkazný záznam s viditelnými značkami aut i obličeje aktérů.

Legfontosabb jellemzők

  • High-end Full HD felvétel (Sony Exmor RS érzékelővel)
  • WDR funkció jobb képet éjjel, és hátulról megvilágított
  • Mindent rögzít előtt a lencse (140 °)
  • Áttekintés egy 2 "színes kijelző
  • Monitoring vezetés a GPS és G-Sensor
  • Az a képesség, hogy rögzítse a hurok 2/3/5 perc
  • WiFi és mobil alkalmazások

A garancia a kiváló eredményeket

Belül egy kis test rejt egy erős bázis, amelynek az a feladata megvalósítása tökéletes vizuális képet. Ezért olyan fejlett chipset együtt Novatek által bejelentett SONY Exmor szenzor. Az eredmény kiváló színhűség, alacsony zajszint és maximális élesség. Ellensúlyoz lencse. Nagy fényerő (F2) biztosítja az egyenletes fényáteresztés veszteség nélkül fényerejét. Széles látószögű biztosítja, hogy a rekord fog látni mindent fontos.

Reach érintkezés nélkül

A napjainApproxan egyre inkább tendencia, hogy összekapcsolják az intelligens elektronika. És így jól megy ez a kamera. Beépített WiFi modul segítségével könnyen csatlakoztathatja a fényképezőgépet egy mobiltelefon (Android vagy iOS). Ezután könnyen változtatni a kamera beállításait, monitor aktuális rekord, vagy tételek megtekintéséhez már rögzített, és esetleg letöltheti azokat a telefonra. Kamerát, így nincs szükség, hogy manipulálják, és továbbra is készen áll a felvételre.

Paraméterek

Audio/Video
Mini HDMI, micro HDMI Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!
Típus
Családi Kész!
Jellemzők
GPS Kész!

Bemenetek és kimenetek

Audio/Video
Mini HDMI, micro HDMI Kész!

Kijelző mérete
2" Kész!

Típus és funkció

Típus
Családi Kész!
Jellemzők
GPS Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec E09W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cel-Tec E09W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec E09W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec E09W.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ