30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

COWON Black Box AF2 32GB fekete

Termékkatalógus
COWON Black Box AF2 32GB fekete
Autós kamera - CMOS érzékelővel, 3,5"-es kijelző, akkumulátor gondoskodik a tápellátásáról
Kód:  JV662c2 Termékszám:  8809290185297 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AF2 32GB fekete

 

A Cowon Systems cég 1995-ben alakult meg. Ez a dél-koreai fogyasztói elektronika- és szoftvergyártó cég 2000-ben bővült hordozható lejátszók gyártásával, amelyek jelenleg az üzleti profiljuk magját képezik. 
Bárhol is tesztelik a Cowon termékeit, győztesként kerül ki.

Egyedülálló

Közúti baleset során többé nem okozhat problémát a hibás fél beazonosítása. Ez az elülső és hátsó Full HD videókamerákból álló szett a legegyszerűbb eszköze annak, hogy bebizonyítsd, nem te voltál a hibás. Egy tökéletes megoldás, hogy kedvező áron biztosítsd magad a komplikációkkal szemben, amelyek bármilyen sofőrrel megeshetnek. Ebben a modellben G szenzor is található, amely lehetővé teszi a felvételek begyűjtését autóbaleset esetén.

Széles látószögű felvétel

Az elülső kamera 126°-os, és a hátsó kamera 120°-os széles látószöget biztosít. A széles látószögnek köszönhetően jóval nagyobb felvételi felületet kapsz, mint más kamerák esetében, így a digitális kamera még az ellenkező sávban zajló történéseket is képes rögzíteni. A videók tárolására szánt belső memória mérete 32 GB. 

Éles kép

A kamera fel van felszerelve 2x nagy teljesítményű CMOS érzékelővel 2 megapixeles felbontással az elülső kamera, és 1 megapixeles felbontással a hátsó kamera esetében, amely lehetővé teszi a nagy felbontású Full HD felvételt. Ezentúl nem lesz nehéz azonosítani a közúti baleseteket okozó, vagy a közlekedési szabályokat megszegő sofőröket.
A kamera nagy előnye a képminőség zajcsökkentése éjszakai felvétel esetén, illetve a lencsék párásodás elleni védelme is. Az AF2 kamera készen áll a hőmérséklet változására a járműben, és képes megfelelően működni -20°C és +60°C között is. A kiváló képminőséget emellett felhasználhatod kalandos útjaid rögzítésére is, különböző felvételekkel kiegészítve a nyaralásodról.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWON Black Box AF2 32GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Black Box AF2 32GB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWON Black Box AF2 32 GB čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Black Box AF2 32GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Black Box AF2 32GB schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ