30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

COWON Black Box AE1 16GB fekete

Termékkatalógus
COWON Black Box AE1 16GB fekete
Autós kamera - CMOS 2MPx, filmezési szög 120°, érintőképernyős 2,8" LCD kijelző, 1280x720p, mikrofon, memóriakártya 32 GB-ig
Kód:  JV662b7 Termékszám:  8809290185181 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

COWON Black Box AE1 16GB fekete

A Cowon Systems cég 1995-ben alakult. Ez a dél-koreai fogyasztói elektronikát és szoftvereket gyártó cég 2000-ben kiterjesztette tevékenységét a hordozható lejátszókra, amely mára a tevékenysége magját képezi. A Cowon minden tesztelésből győztesen kerül ki.

Egyedülálló
A közlekedési baleset okozójának bizonyítása a COWON Black Box AE1-nek köszönhetően már nem fog problémát jelenteni. Ez a digitális autókamera a legegyszerűbb eszköz arra, hogy a közlekedési balesetnél bizonyítani tudja ártatlanságát. Ezért a COWON Black Box AE1 a legjobb megoldás, hogy megfizethető áron biztosítsa be magát az esetleges bonyodalmak ellen, amelyek minden vezetővel megtörténhetnek.

Széles látószögű képrögzítés
A jármű előtt lejátszódó eseményeket 120°-os szögben rögzíti a kamera. Az AE1 digitális kamera a szembejövő forgalmat is felveszi. A videók tárolását a 16 GB-os belső memória biztosítja, melyet microSD kártyával 32 GB-ig lehet bővíteni (a csomagolás nem tartalmazza).
Ez a modell egy beépített G-szenzort tartalmaz, amely elérhetővé teszi az esetleges autóbaleset felvételeit.
Az érzékelő lezárja a végtelenített felvételt, megakadályozva ezzel annak felülírását. A fontos felvételek így biztonságban a memóriában tárolódnak.

Éles kép
A magas, 1280x720p felbontásnak, a másodpercenkénti 30 képkockának, és a kiváló minőségű CMOS érzékelőnek köszönhetően, már nem probléma a baleset vagy közlekedési kihágás okozójának rendszámának leolvasása. Emlékezetes útjainak felvételeivel a kiváló képminőségnek köszönhetően kibővítheti a kirándulásáról készült képeit.
A beépített WiFi segítségével a kamera okostelefonnal vagy tablettel könnyen csatlakoztatható.

A csomag tartalma:
Kamera
16 GB microSDHC memóriakártya + USB olvasó
Autós töltő
Felhasználói útmutató

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: COWON Black Box AE1 16GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Black Box AE1 16GB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si COWON Black Box AE1 16 GB čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Black Box AE1 16GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Black Box AE1 16GB schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ