AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Fieldmann FZS 2000-E

Termékkatalógus
Fieldmann FZS 2000-E
4,3 4 értékelés
Szegélynyíró - elektromos szegélynyíró, 250W, félautomata damilfej, vágási szélesség 200 mm, húrátmérő 1 mm, állítható fogantyú, tömeg 1,2 kg
Kód:  BOJ110d Termékszám:  FZS2000-E Gyártó honlapja:

Fieldmann FZS 2000-E

A Fieldmann FZS 2000-E egy könnyű és könnyen kezelhető szegélynyíró, amely elsősorban kisebb kertekben történő munkavégzéshez ajánlott. A megfelelő vágási teljesítményről a 250W-os elektromos motor gondoskodik. A félautomata damilfejnek és a 200 mm-es munkaszélességnek köszönhetően a fűnyírás gyorsan és pontosan végezhető. A nagyobb kényelem érdekében a szegélnyníró állítható fogantyúval van felszerelve.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegendő erő
  • Félautomata damilfej
  • Állítható fogantyú
  • Kis tömeg

Egyszerűen kihúzható damil

A Fieldmann FZS 2000-E szegélynyíró remek megoldást kínál arra az esetre, ha munka közben kell a damilt kihúznod. Ahhoz, hogy a damilt a maximális hosszúságáig kihúzd, elég munka közben finoman a föld felszínéhez ütögetni. A damil kihúzódik, majd beleakad a fej fedelébe integrált késbe.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fieldmann FZS 2000-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fieldmann FZS 2000-E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fieldmann FZS 2000-E.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ