AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

HECHT 142 BTS

Termékkatalógus
HECHT 142 BTS
3,9 24 értékelés
Bozótvágó - benzines, kétütemű motor, 43ccm, 2 lóerő, vágóhúrfej sebessége 8500/perc, 43cm-es vágószélesség, szétszedhető szár, félautomata damilfej, háromágú acél vágókés
Kód:  BOW132c2 Termékszám:  HECHT142BTS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HECHT 142 BTS

Megszüntet benőtt helyeken, amelyek a fűnyírás olyan nehéz elérni. Ez a gyakorlati benzin bozótvágó időről kipróbált cég Hecht lesz kedvenc eszköze fenntartásának a tulajdon. Má motor o obsahu 43 cm3 a dostatečný výkon až dvou koňských sil, což poskytuje výbornou dynamiku při nabírání potřebných pracovních otáček. Minőségi kúpfogaskerék megbízhatóan továbbítja jogosult vagy acél vágókés vagy vágófejet. Minőségi háromküllős acél kerék megáll a bozót benőtte vagy kisebb fák. A kés lehet cserélni egy félautomata vágófejet egy drótvágó. Van különösen hasznos, ha a befejező körül kerítések, falak vagy ágy. Ha a vezeték kopott, egyszerűen érintse meg a befejezetlen fejét a földre, és a húr önmagában is kiterjed. Cutter úgy állítjuk be, majd a szükséges hosszra.

legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes belső égésű benzinmotorral
  • vállszíj
  • kis súly
  • A háromküllős acél kerék vagy vágófejet
  • könnyű kezelhetőség

A tökéletes társ

A fő előnye, hogy a termék kis súly (csak 6,8 kg) és egy vállpánttal, amely hordozza a legtöbb a tömeg a vágó, hogy a kezét ne feleslegesen terheli. Kényelmes fogantyú munka közben biztosítja ergonomikusan kialakított fogantyú, amelyen alapul gáz kapcsoló zár. Az egész fogantyú állítható az optimális szög a számok szerint. Hála osztható tengely egység könnyen tárolható és könnyen áthelyezni az autóban. A felhasználó nem lesz elégedett, hogy a termék része egy fém lemez vágó, vágófejet, vállpánttal és egy eszköz cseréjére irányuló vágó berendezés. A kicsomagolás után így az ecset azonnal használatra kész.

 

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás
Benzines Kész!

Vágási rendszer

Vágórendszer
Damil, Penge Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HECHT 142 BTS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 142 BTS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HECHT 142 BTS.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ