AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

HECHT 543 SWE

Termékkatalógus
HECHT 543 SWE
Benzines fűnyíró - benzinmotoros, OHV 98,5 ccm, 3.5HP, munkaszélesség: 43 cm, állítható magasságú kaszálás: 25-75 mm, fűgyűjtő láda térfogata: 50l, vágás, gyűjtés, mulcsolás, elektromos önindító, tömeg: 34 kg;
Kód:  BOW105c2 Termékszám:  HECHT543SWE5IN1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HECHT 543 SWE

 

A Hecht 543 SWE benzinmotoros önjáró fűnyíró széleskörű használatra alkalmas, rendkívül sokoldalú, a legigényesebb használók is elégedettek vele. Elektromos önindítóval szerelték fel. Energiaellátásáról egy kis méretű akkumulátor gondoskodik, ami közvetlenül a foganytún található. Az elektromos önindításhoz szükség van egy kulcsra is, így elkerülhetők a veszélyes balesetek. Ez a megoldás teljesen biztonságos, hiszen így csak a felnőtteknek van hozzáférésük a fűnyiróhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Kerekek golyócsapágyon
  • Oldalkidobó
  • Állítható vágási magasság - 25-75 mm
  • Mulcsolás
  • Állítható nyél

 

Egy 3.5 HP motor forgatja a 43 cm munkaszélességű vágókést. A motor menetsebessége  3,6 km/h.  A vágási magasságot 25-től 75 mm-ig lehet állítani, hét pozícióban. A levágott fű egy nagy méretű, 50 literes fűgyűjtő ládába kerül, melynek felső része aerodinamikus szintjelzővel van ellátva, ami a kosár megtelésekor felemelkedik, ezzel jelezve, hogy itt az ideje a kosár kiürítésének. A fűnyíró tartozéka még az oldalkidobó burkolat és a mulcsozó ék. A fogantyú magassága állítható, így mindenki a saját testmagasságához legkényelmesebb pozíciót tudja kiválasztani.

Műszaki adatok:

Tömeg:
33,7 kg

Motor:
Hecht 4-ütemű

Fűgyűjtő térfogata:
50 l

Motor hengerűrtartalma:
98,5 cm3

Munkaszélesség:
43 cm

Váz kialakítás:
fémházas

Teljesítmény:
3.5 HP

Vágási magasság:
25-75 mm

Motor típusa:
Belső égésű benzinmotor

Indítás:
Elektromos és kézi

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HECHT 543 SWE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HECHT 543 SWE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HECHT 543 SWE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ