AP+ nový vizuál Shop roku

Nilfisk P 160,2-15 X-TRA

Termékkatalógus
Nilfisk P 160,2-15 X-TRA
4,5 2 értékelés
Magasnyomású mosó 3300W, 160bar nyomás, 650l / h átfolyás, 15m tömlőhossz, 27,8kg súly, fémszivattyú, ajánlott 90min-os felhasználási idő, indukciós motor, alváz, forgó- és pontsugaras fúvóka, habhosszabbítás, tömlőcsavar, áramoltatható megszakító a 3300W teljesítmény bemenet miatt
Kód:  NFK006a Termékszám:  128470133 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nilfisk P 160,2-15 X-TRA

Autók, medence, kerti gépek, kerékpárok és egyéb szükséges dolgok tisztítása most pillanatok alatt lehetséges maximális hatékonysággal. Mindezt a Nilfisk magasnyomású mosó segítségével. Elsősorban azok számára készült, akik megkövetelik a teljesítményt és a megbízhatóságot.

Legfontosabb jellemzői

  • Megbízható indukciós motor
  • Fogyasztás akár 3,3 kW
  • Tartós fém szivattyú
  • Maximális nyomás 160 bar
  • Víz áramlás 650 l/h
  • Fúvóka nyomás szabályozó
  • Egyszerű Click & Clean tartozékok
  • A magasnyomású tömlő hossza: 15 m

Professzionális minőség megfizethető áron

A készülék szíve egy megbízható indukciós (szénmentes) elektromos motor elképesztő 3300 W teljesítménnyel. Mindez egy fém szivattyút vezérel, amely nagy teljesítményt és különösen hosszú élettartamot garantál. Ennek a kombinációnak köszönhetően a mosó alkalmas nagyon igényes munkákra, mint például járdák, úszómedencék, nagy területek vagy erősen szennyezett pótkocsik tisztítása. A nagynyomású tömlő hossza legfeljebb 15 m, a pisztoly pedig könnyen hozzákapcsolható. Nagy előnye, hogy feltekercselődik egy dobra, így soha nem kell a földön húzni. Természetesen rendelkezik Auto Start / Stop funkcióval, így csak a minimálisan szükséges mennyiségű energiát és vizet használja fel a tisztításhoz. A különböző kiegészítőkkel speciális tisztításra is használhatod a gépet, igényeidnek megfelelően. A jobb kezelhetőséget jól szolgálja a fix futómű és a nagy műanyag kerekek.

A csomag tartalma:

Nagynyomású mosó
Ceruza fúvóka
Forgó sugarú fúvóka
Hosszabbító szár
Hab fej
Tömlődob tárolás
Takarítószer adagoló
Nagynyomású tömlő: 15 m

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nilfisk P 160,2-15 X-TRA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nilfisk P 160.2-15 X-TRA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nilfisk P 160.2-15 X-TRA.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ