Shop roku AP+ plus nový vizuál

Sencor SCT 4055MR

Termékkatalógus
Sencor SCT 4055MR
4,0 18 értékelés
Autórádió - CD meghajtó nélkül, USB bemenet, SD / MMC olvasó, FM tuner, RDS, 4x40W, MP3, WMA, ID3 Tag, 6 színű háttérvilágítás, levehető előlap, vonalbemenet, ISO csatlakozó
Kód:  JN220b6a Termékszám:  SCT 4055MR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SCT 4055MR

Az ügyes és minőségi Sencor SCT 4055MR autórádió maximális kimeneti teljesítménye 4 x 40 W. Nem rendelkezik klasszikus CD lejátszóval. A lejátszót az USB csatlakozó, amelyhez flash drive-ot csatlakoztathatunk, valamint egy SD és MMC memóriakártya-olvasó helyettesíti. Az MP3 vagy WMA formátumú zenefájlok mellett rádiót is hallgathat. A rádió RDS funkcióval rendelkezik. Az FM állomások közül 18-at, míg az AM esetében 12-t menthetünk el. A zenehallgatást még élvezetesebbé teszik a hangszínszabályzó ID3 Tagjei, és a basszus kiemelő. A további zeneforrásokat a klasszikus AUX bemenethez csatlakoztathatja.

A kidolgozott kijelzőn egy digitális óra és gombok találhatóak. A háttérvilágítás színe állítható (hat szín közül választhat - RED/ PINK/ PURPLE/ BLUE/ CYAN/ GREEN). A vezérlőelemek így átláthatóak és jól láthatóak még éjszakai vezetés közben is. A készülék elején egy vonalbemenet (3,5 jack) van, továbbá Line-Out (Cinch) erősítő kimenettel, integrált ISO csatlakozóval és előlappal rendelkezik, amelyet könnyen eltávolíthat és magával vihet, amikor elhagyja az autót.

Már maga a gyártó neve, a Sencor is garancia az elsőosztályú minőségre. Széleskörű elektronikai cikkei sorában most új autórádiók kaptak helyet, amelyek elérhető árral, kiváló teljesítménnyel és nagyon jó minőségű felszereléssel tűnnek ki. A Sencor SCT 4055MR autórádió autóútját maximális mértékben kellemessé teszi. Teljes szívéből élvezni fogja az utazást, úgy, mint még soha!

  
Műszaki adatok

USB csatlakozó + SD/MMC memóriakártya-olvasó
Kimeneti teljesítmény: max. 4 x 40 W
RDS (PTY, AF, TA, PI, PS)
PLL FM / AM tuner, 18 állomás menthető az FM, 12 az AM esetében
MP3, WMA, ID3 Tag, hangszínszabályzó, basszusok kiemelése
Digitális óra
Állítható színű háttérvilágítás (hat szín - RED/PINK/PURPLE/BLUE/CYAN/GREEN)
Levehető előlap
Vonalbemenet (RCA) elöl
Vonalkimenet (RCA) erősítőre
Integrált ISO csatlakozó
Tápfeszültség: 13,8 V (10,8-15,6 V)
Tömeg: 1,1 kg

Paraméterek

Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SCT 4055MR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SCT 4055MR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SCT 4055MR.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ