AP+ nový vizuál Shop roku

Sony DSX-A400BT

Termékkatalógus
Sony DSX-A400BT
4,4 3 értékelés
Autórádió - fekete, CD meghajtó nélkül, 1 DIN MP3/WMA/AAC, RDS tuner, elülső USB/AUX bemenet, Bluetooth, NFC, piros háttérvilágítás, részben levehető előlap, ötsávos hangszínszabályozó, hangvezérlés, Siri Eyes Free, Hands-free, 4x 55W
Kód:  JW906w4 Termékszám:  DSXA400BT.EUR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony DSX-A400BT

Utazáskor is repül az idő, ha jó zenét hallgat. A Sony médiavevő erőteljes és gazdag hangzása mellett egy sor innovatív zenelejátszási funkcióval is büszkélkedhet. A hagyományos USB és AUX bemeneten kívűl NFC csatlakozási lehetősségel is bír, amely hihetetlen mértékben megkönnyíti a Bluetooth párosítást.A mobiltelefonja pillanatok alatt kapcsolódik az eszközhöz, és a fejlett audio technológiának köszönhetően már élvezheti is a 4 x 55 W-os erősítés biztosította gazdag hangzást.

Legfontosabb jellemzői

  • Dynamic Reality Amplifier 2 tiszta és erőteljes hangzásért
  • MTP-kompatibiliás  Android és iOS Siri rendszerekhez
  • Vezeték nélküli Bluetooth átvitel és NFC-kapcsolat
  • MEGA BASS erősítés és ötsávos hangszínszabályozó
  • Tökéletesen olvasható képernyő
  • Zenelejátszás elülső USB-porttal
  • Csatlakozás bármely zenelejátszóra 3,5 mm-es AUX bemenettel

Adjon rá kakaót!

A Dynamic Reality erősítő tiszta és természetes hangzást biztosít bármilyen hangerőnél. A Dynamic Reality 47% -kal alacsonyabb belső ellenállásal rendelkezik mint a hagyományos erősítők, így nagyban csökkenti a zajszintet és ezáltal a tiszta hangzás új dimenzió tapasztalhatók meg.  Nyugodtan bömböltetheti a zenét, semmilyen torzítást nem fog hallani.

 Android és iOS barát

Az MTP-kompatibilitásnak (Media Transform Protocol) köszönhetően telefonján továbbra is elérhetők a telefonáláshoz kapcsolódó funkciók: hívásfogadás, üzenetküldés, email olvasás, és természtesen zenegyűjteményéhez is hozzáfér. A Siri-kompatibilis iPhone készülékét a Siri Eyes Free funkció révén anélkül vezérelheti, hogy azt kivenné a zsebéből. Csak nyomja meg a hangerő gombot a Siri hangutasítások aktiválásához, amelyek segítségével hívást kezdeményezhet, navigálhat, emlékeztetőket állíthat be és számos egyéb tevékenységet végezhet. Még arra is képes, hogy szöveges üzeneteit felolvassa, sőt, lehetőséget biztosít arra, hogy biztonságosan megválaszolja őket, anélkül, hogy telefonjához érne.

Hangolódjon rá!

Nem számít, hogy ön zenei mindenevő vagy csak egyféle stílust kedvel, az ötsávos hangszínszabályozóval nem érheti csalódás. A saját igényeire szabhatja a hangzást, így válik tökéletessé. A MEGA BASS két erősítési módja lehetővé teszi a hozzáadott basszus mértékének kiválasztását, az ötsávos hangszínszabályozóval pedig még pontosabban alakíthatja a hangzást.

Stílus és praktikum

A médiavevő kialakításánál a praktikusság és az esztétikum egyforma hangsúlyt kapott. A praktikai elvárásoknak eleget tesz a Vertical Alignment kijelző, amely a hagyományos képernyőkénél nagyobb látószöggel és ötször nagyobb kontraszttal rendelkezik, így mindig könnyű olvasni. A dal ütemére pulzáló LED lámpák, pedig stílusosak és izgalmat csempésznek minden utazásba.

Műszaki adatok:

Erősítő:
Maximális kimenő eljesítmény: 4 x 55 W

Tuner:
RDS EON
Előrebeállítás: FM 18/6 MW / LW 6

Csatlakozás:
USB (elülső)
Bluetooth
AUX bemenet (elülső)
2 × előerősített kimenet (hátsó + mélynyomó)

Hangszínszabályozó beállítások:
5

Méretek:
178 × 50 × 120 mm

Tömeg:
0,7 kg

 

Paraméterek

Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!
Felszerelés
Bluetooth, NFC Kész!
Tulajdonságok
RDS, Levehető előlap Kész!
Funkciók
Hangszínszabályzó Kész!

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×55 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
1 DIN Kész!
Szélesség
178 mm Kész!
Magasság
50 mm Kész!
Mélység
120 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony DSX-A400BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony DSX-A400BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony DSX-A400BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony DSX-A400BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony DSX-A400BT.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ