Hot Wheels City Deluxe készlet

Termékkatalógus
Hot Wheels City Deluxe készlet
Hot Wheels - méret: 23 cm, 5 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif6405 Termékszám:  ASRT0887961585889

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hot Wheels City Deluxe készlet

A Mattel Hot Wheels visszatért mindennel, ami vele jár! Élethű kidolgozás, remek design, élénk színek és luxus részletek. Ez még mindig nem minden! Az új Hot Wheels City Deluxe kollkecióban a város keresztül-kasul való átjárási lehetőségének köszönhetően rengeteg szűnni nem akaró szórakozás vár 4 éves kor feletti gyermekekre. Látogasd meg a forgó gumiszervízt, autókázz át a spirálrámpán és válassz új gumikat vagy felniket! Egy egész sor tematikus városrész áll rendelkezésedre, amelyekből a saját elképzeléseid szerint építheted fel a várost. De előbb még mindet össze kell gyűjtened! Ez pedig nem nehéz. Az összes Hot Wheels városi készlet könnyedén összekapcsolható az új összekapcsoló rendszernek köszönheten. Kompatibilisek a narancssárga pályákkal is.

A Hot Wheels City Deluxe készlet legfontosabb tulajdonságai

  • Kompatibilis a városi szettekkel
  • Precíz kidolgozás
  • Élénk színek
  • Tematikus design
  • 4 éves kortól ajánlott
  • Mérete 23 cm

Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Wheels City Deluxe set (NOSNÁ POLOŽKA). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hot Wheels City Deluxe set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Wheels City Deluxe Set Super Spin Tire Shop Reifenshop. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Wheels City Deluxe Set Super Spin Tire Shop Reifenshop.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ