AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

HP OMEN X 2S

Termékkatalógus
HP OMEN X 2S
Gamer laptop -,
Kód:  HPCN5038gNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HP OMEN X 2S

A HP OMEN X 2S a világ első gamer laptopja, amely kettős kijelzővel rendelkezik. Játszás közben a második, 6"-os érintőképernyőt használhatod hasznos információk megjelenítésére vagy más alkalmazások vezérlésére, így nem kell kilépned a játékból. Annak ellenére, hogy ez egy gamer laptop, kényelmes méretekkel és súllyal rendelkezik, így könnyen hordozható. A kifogástalan játékélményről a csúcsminőségű NVIDIA grafikus kártya és az Intel processzor gondoskodik.

A HP OMEN X 2S gamer laptop legfontosabb jellemzői

  • Csúcskategóriás komponensei közé tartozik az Intel Core i9 sorozatú processzor
  • A HP OMEN X 2S 15,6"-os 4K felbontású kijelzővel rendelkezik
  • Másodlagos, 6"-os érintőképernyő további alkalmazások futtatásához játék közben
  • A minőségi játékélményt az NVIDIA GeForce RTX 2080 rendkívül nagy teljesítményű grafikus kártya biztosítja
  • 512 GB-os PCIe SSD-vel felszerelve
  • NVIDIA G-SYNC támogatás
  • RGB háttérvilágítású billentyűzet 
  • Bang & Olufsen sztereó hangszórók

Modern alkatrészek

Ezt a laptopot a legmodernebb komponensekkel szerelték fel, mint például a rendkívül hatékony Intel Core i9 processzor és a gyors DDR4 memória, melynek kapacitása elérheti a 32 GB-ot is. A HP OMEN X 2S laptopot akár 8 GB-os GDD6 memóriával rendelkező NVIDIA GeForce RTX 2080 grafikus kártyával is fel lehet szerelni, így rendkívüli teljesítményt nyúlj a zökkenőmentes játszáshoz, a legkorszerűbb Ray Tracing technológiával pedig sima grafikai megjelenítést tesz lehetővé. A maximális konfigurációval természetesen a gyors adattárolás sem kétséges, erről egy 512 GB-os SSD és egy klasszikus, akár 1 TB kapacitású merevlemez gondoskodik.

Csodálatos kép

Éld át a modern játékokkal való játszás közben a csodálatos képminőség élményét a HP OMEN X 2S laptopod fantasztikus, tükröződésmentes IPS kijelzőjén, amely 15,6"-os és 4K felbontású (3840×2160 px). A kijelző maximális frissítési gyakorisága 144 Hz, amely az NVIDIA G-SYNC támogatásnak köszönhetően minimális bemeneti késleltetést és rendkívül sima képi megjelenítést biztosít.

Szinte bármit csatlakoztatsz az OMEN X 2S-hez

Csatlakoztass különféle eszközöket a laptopodhoz a sokoldalú USB-C port segítségével, amely támogatja a Thunderbolt 3-at, HDMI 1.4-et és a DisplayPort 1.4 protokollt.  Továbbá rendelkezésre állnak szabványos USB-portok, HDMI 2.0 videó port és memóriakártya-olvasó is. Az internethez való csatlakozáshoz választhatsz a WiFi és a gigabites Ethernet között. A játékélményt tovább fokozzák a DTS:X Ultra funkcióval ellátott Bang & Olufsen sztereó hangszórók, amelyek virtuális térhatású hangzást tesznek lehetővé. Természetesen nem hiányozhat belőle a minőségi Full HD webkamera sem, az esti játszáshoz pedig praktikus társad lesz az alacsony gombnyomású, RGB háttérvilágítású billentyűzet.


A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HP OMEN X 2S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN X by HP 2S by HP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OMEN X 2S by HP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP OMEN X 2S.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ