Dino Fa - A Kisvakond

Termékkatalógus
Dino Fa - A Kisvakond
5 3 értékelés
Puzzle - 6 darabos, téma filmek és sorozatok, alkalmas 3 éves kortól
Kód:  HRAa5284 Termékszám:  8590878643123

Dino Fa - A Kisvakond

Ki ne ismerné a Kisvakondot - a kedves figurát a gyerekek meséjéből? Nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek is ismerik a történetét, még a saját gyerekkorukból. Függetlenül attól, hogy arról szólt éppen a története, hogyan varrja meg a zsebes jellegzetes nadrágját, vagy egyéb megpróbáltatásairól a gumi kerékkel, őt mindenki szereti. Manapság, a gyerekek találkozhatnak a Kisvakonddal a kifestőkönyvekben, a képeskönyvekben és természetesen sokuknak van meg otthon plüssállat formájában is. A gyerekek imádják a Kisvakondot, szeretnek találkozni és játszani vele. Ez a vidám Kisvakond puzzle biztosítja ennek lehetőségét. 

A gyermekek 3 éves kortól játszhatnak a hat kockával amely segítségével kirakhatják a Kisvakond képét. A gyerekek nem csak a TV előtt töltött időt élvezhetik, amikor passzívan nézik a Kisvakond történetét, hanem leülhetnek a hat fakockával és aktívan megépíthetik a hat különböző képet, amelyeket a kocka magában rejt. Fokozatosan, de a gyerekek biztosan megtalálják majd az egyes darabok megfelelő helyét. A kocka által a gyermekek fejlesztik a kézügyességet, fantáziát, és a képzeletet is. A kisebb gyerekek használhatják a melléket képeket segítségként. A kocka legnagyobb jelentősége azonban mégis abban rejlik, hogy egy nyugodt, kellemes családi légkört biztosít.

Méretei: 183 × 132 × 40 mm

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Darabszám
6 db Kész!
Téma
Filmek és sorozatok Kész!
Anyag
Fa Kész!
Téma
Kisvakond Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
6 db Kész!

Téma

Téma
Filmek és sorozatok Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Fa Kész!

Innen ismerheted

Téma
Kisvakond Kész!

Puzzle típusa

Puzzle típusa
Klasszikus Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Puzzle Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Fa - A Kisvakond Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Dřevěné puzzle - Krteček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Drevené puzzle – Krteček.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ