Léggömb meghajtású fa hajócska

Termékkatalógus
Léggömb meghajtású fa hajócska
4,0 3 értékelés
Vizijáték - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 éves
Kód:  BGJ253 Termékszám:  691621009734

Léggömb meghajtású fa hajócska

A különféle színekkel tarkított, fából készült hajócska kis kapitányoknak, életmentőknek és minden gyermeknek ajánlott, aki szeret a vízben játszani. A hajóra egy felfújható léggömböt rögzítettek jó erősen. A hajó úgy működik, hogy a végén található fa csövön keresztül fel kell fújni a léggömböt, majd a víz felszínére kell helyezni. A vízre tétel után a hajó elindul előre. A hajóval rengeteg szórakoztató percben lesz részük a gyerkőcöknek a fürdés során. A játék gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott. 

A játék gyártója az angliai Bigjigs játékgyár, amelyet 1985-ben alapítottak. Kezdetben a játékgyár fából készült kirakós játékokat gyártott. Minden egyes játékot maguk a tulajdonosok készítettek a saját kezükkel és sok-sok szeretettel. A kész játékokat aztán a piacon árulták. A vásárlók nagyon megkedvelték a játékokat, ezért a játékgyár bővítetni kezdte a portfólióját újabb játékokkal, és lehetővé tette a postai futárszolgálatos kiszállítást, valamint a katalógusból való rendelést is. A Bigjigs játékgyár a mai napig családi vállalkozás. A játékokat Nagy-Britanniába és Nyugat Európába szállítják. A Bigjigs minden egyes fából készült játékát Angliában terveznek meg. A Bigjigs játékok minősége megfelel az  EU-ban és az USA-ban előírt normáknak és értékesítési feltételeknek.

A hajó három változatban kapható:

  • Kék hajó sárga léggömbbel.
  • Zöld hajó piros léggömbbel.
  • Narancssárga hajó zöld léggömbbel.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Léggömb meghajtású fa hajócska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěná loďka na balónkový pohon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Drevená loďka na balónikový pohon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Holzboot mit Ballonantrieb.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ