Geomag - Glitter 44 db-os

Termékkatalógus
Geomag - Glitter 44 db-os
Építőjáték - 44 darabos készlet, ajánlott 3 éveskortól
Kód:  HRAa5766 Termékszám:  0871772005322 Gyártó honlapja:

Geomag - Glitter 44 db-os

Építsen egy fényes flitterekkel fedett alakzatot! Nagyszerű szórakozás minden kis építőnek. A klasszikus Geomag építőjáték új sorozata meglepetéssel fog szolgálni a csillogó külsejével és hosszú mágnesrudaival, amikkel probléma nélkül hozhat létre gyermeke geometriai formákat és tárgyakat. A készlet előnye az elemek könnyű kezelhetősége és a kész alakzatok stabilitása. Kellemes időtöltés lehet gyermekeinek, amely emellett játékos és szórakoztató módon tanítja és bizonyítja a gyakorlatban az alapvető fizikai elveket. 

Építsen egy csillogó flitteres külsejű alakzatot

  • 44 építőelem flitteres külsővel
  • Segít mágnesesség alapjainak megértésében
  • Fejleszti a gyermekek kézügyességét, fantáziáját és kombinációs készségét
  • Kiváló minőségű, vonzó külsejű építőkészlet
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Geomag Color

A különleges mágneses Geomag építőjáték készlet, biztosítja a mágneses rudak könnyű kezelhetőségét, így alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól! A rudak hosszabbak és nagyobb átmérővel rendelkeznek, ezért stabilabbak a kész alakzatok.  

Geomag

Egyedülálló svájci eredetű építőjáték készlet, amelynek működése a mágnesesség alapelvein alapszik . Az alapvető építőelemei, mágneses rudak végükön nikkelezett 12,7 mm átmérőjű gyöngyökkel. Ez teszi lehetővé, hogy számos különböző formát, alakzatot vagy tárgyat lehessen alkotni a készletből. Játékos módon taníthatja gyermekeit a lenyűgöző mágnesesség világára, a fizika törvényeire, kémiai szerkezetekre, geometriai alakzatokra és építészetre. Elősegíti a kreativitás, a képzelet, a kézügyesség és kombinációs készségek fejlődését. Az eredeti Geomag nagyon szigorú előírások szerint készül, az elvárt pontosság a milliméter századrésze. Jellemzője a kiváló kopásállóság és megfelel az egészségügyi előírásoknak. 

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Darabszám
44 db Kész!
Téma
Egyéb téma Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
44 db Kész!

Építőkészlet és puzzle

Téma
Egyéb téma Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geomag - Glitter 44 db-os Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - Glitter 44 dílků. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geomag - Glitter 44 dielikov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag - 44 Stück Glitter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag - 44 Stück Glitter.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ