Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Junior Engineer - First Steps

Termékkatalógus
Junior Engineer - First Steps
Építőjáték - 32 részes, 24 építőelem, 1 éves kortól
Kód:  HRAa9405 Termékszám:  4716503073347

Junior Engineer - First Steps

Szórakoztató módon nevelné kisgyerekét? Adja a kezébe ezt a játékot, és máris sokat tett a csöppség egészséges testi-lelki fejlődéséért. A népszerű Junior Engineer és a „Magic Gear” koncepciójának ötvözéséből született meg a Junior Engineer – First Steps 32 részes építőjáték. A készlet 24 darab építőelemből, lapokból és gerendákból, csavarokból és anyákból, valamint egy hat fogas kisebb és egy tizennyolc fogas nagyobb kerékből, félgömbből áll. Vannak hozzá továbbá műanyag szerszámok, konkrétan egy kalapács és egy csavarhúzó. Érdekfeszítő, izgalmas élmények várnak tehát a kis mérnökre, amint betöltötte 1. életévét.

Főbb jellemzők

  • 1 éves kortól
  • 32 részes
  • 24 építőelem
  • tartozékok, pl. szerszámok széles skálája
  • jó minőségű műanyag
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Junior Engineer - First Steps
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Junior Engineer - First Steps. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Junior Engineer - First Steps. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Junior-Ingenieur - Erste Schritte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Junior-Ingenieur - Erste Schritte.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ