Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Architecture 21022 Lincoln Memorial

Termékkatalógus
LEGO Architecture 21022 Lincoln Memorial
Építőjáték 274 darab, az ajánlott 12 éves kor
Kód:  LO691 Termékszám:  5702015354318 Gyártó honlapja:
LEGO Architecture 21022 Lincoln Memorial Megszűnt

LEGO Architecture 21022 Lincoln Memorial

LEGO építészet 21022 Lincoln Memorial egy nagyon érdekes készletek gyerekeknek és serdülőknek 12 éves korig. 274 darab segít a fiatal építők építeni építészeti gyöngyszem - Lincoln Memorial. Ez az egyedülálló sorozat Lego, amely ismert épületek neves építészek ünnepli a múlt, jelen és jövő az építészet. LEGO már sok éve társa gyermekek a legkorábbi életkor. Ezek hozzájárulnak a motoros készségek, hanem a szellemi fejlődését. Stavebnice s tématikou slavných staveb je nejen skvělou ozdobou studentského pokoje, ale také příjemným odreagováním od školy a učení.

Elnöki Memorial Egyesült Államok tiszteletére épült elnök Abraham Lincoln. Úgy fekszik a tengelye a National Mall washingtoni D.C. híres építész Henry Bacon tervezett emlékeztető stílusban egy régi templom híres athéni Parthenon. A külső oszlopsor áll, összesen 38 fehér oszlopok.Szép és nagyon érdekes készlet lesz a kihívás, a fiatal rajongók a LEGO.Mert ki tudja felmutatni, hogy épül a Lincoln Memorial? A készlet egy érdekes játék, amely érvényesül, sem a család többi tagja, és vegyenek részt a fiatalok és az idősebbek. Építeni az összes 274 db-ot, amelyhez tartoznak egymásnak lesz kemény dió, de egy kis ügyességi épület hamarosan vakító fehér fény a kiállítási terület, ahová tartozik. Vedd le a tizenévesek készlet, ami egy hosszú beszélgetés, és felhívja a figyelmet, hogy társuk.

sorozat:
építészet

Darabszám:
274 db

Ajánlott kor:
12 éves

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Architecture 21022 Lincoln Memorial
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Architecture 21022 Lincolnův památník. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Architecture 21022 Lincolnov pamätník. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Architecture 21022 Lincoln Memorial. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Architecture 21022 Lincoln Memorial.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ