AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Iskolatáska LEGO Friends Horse Norwegian hátizsák

Termékkatalógus
Iskolatáska LEGO Friends Horse Norwegian hátizsák
5 1 értékelés
Iskolatáska -
Kód:  HRAa8987 Termékszám:  5711013027155 Gyártó honlapja:
Iskolatáska LEGO Friends Horse Norwegian hátizsák Megszűnt

Iskolatáska LEGO Friends Horse Norwegian hátizsák

Egyedi ajánlat a lovak szerelmeseinek! Csak nekik készült ez a  különleges LEGO Friends póni mintájú iskolai hátizsák. Előnye a lélegző anyagból készült, könnyű és ergonómikus párnázott hátsó, állítható, párnázott vállpántokkal, amelyeken fényvisszaverő csíkok találhatók a nagyobb biztonság érdekében. Állítható mellkasi övvel.


Megerősített alsó lábak biztosítják a jobb stabilitást, és védik a táskát a szennyeződéstől és nedvességtől. Az oldalt található hálós zsebben kényelmesen elfér egy 0,5 literes palack. A hátizsák átgondolt belső felosztása is örömünkre szolgál. A független első zsebben tárolhatók a kisebb tárgyak, a technológia szerelmesei pedig örülni fognak a párnázott tablet-zsebnek is. A húzózsinórral is lezárható műanyag védi a tágas fő rekeszt. A hátizsák hihetetlenül könnyű - súlya mindössze 600 g.

Legfontosabb jellemzői

  • Extra könnyű hátizsák - súlya 600 g
  • Csodálatos motívum lovakkal
  • modern design
  • Ergonómikus és párnázott hátsó
  • párnázott tablet zseb
  • Oldalsó hálós kulacs zseb

Paraméterek

Téma
LEGO Kész!
Használat
Iskolába Kész!

Design

Téma
LEGO Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Iskolatáska LEGO Friends Horse Norwegian hátizsák Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends Horse Norwegian batoh. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends Horse Norwegian batoh. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends Horse Norwegian batoh. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends Horse Norwegian batoh.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ