Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO City 60086 Town, Starter Set

Termékkatalógus
LEGO City 60086 Town, Starter Set
5 1 értékelés
Építőjáték 242 darab, az ajánlott korosztály 5-12 év
Kód:  LO727 Termékszám:  5702015350884 Gyártó honlapja:
LEGO City 60086 Town, Starter Set Megszűnt

LEGO City 60086 Town, Starter Set

Légy tűz, mentő és rendőr. Segíts elkapni a menekülő szélhámos!

A tolvaj mer fosztogatni a nagy sebességű hajót. Ő már nem hiszi, hogy ez biztonságos. Ebben az, de a külmotor találja magát a tüzet. Tűz hajó mindig készen áll! Hop, és kap a gyorsan terjedő tűz ellenőrzés alatt.

Villain megpróbálta eloltani a lángokat magát, nem sérülés nélkül. Indítsa el a mentő helikopter, leszállás azt a vizet, és sebek kezelésére tolvaj. Miután minden kész, jön a rendőrség. Ő várta a parton a szupergyors a motoros vízi sporteszközök. Csak hívja a rádiót, és egy percen belül megérkeznek a helyszínen. Most nincs hova menekülni rabló. Itt volt az ideje, hogy bilincs neki, és hogy őt a rendőrségre.

Ez nem lehet a kis hős eldönteni, hogy egy tűzoltó, mentő vagy a rendőr? A LEGO City nem kell választani. Splňte jeho sen a umožněte mu vyzkoušet si všechna tato povolání. Anélkül, kölcsönös együttműködés alig fogott egy betörőt.

LEGO City tervezték minden kis építők és szerelmesei a város. Ebben LEGO City, mert megtalálja, amire szüksége van az életben, legyen az építés, üzemeltetés és polgárainak védelméhez. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

A készlet tartalma:

  • 5 figurák kiegészítők (2 tűzoltók, pilóta, rendőr és rabló)
  • Helikopter egy alom
  • Egy rendőrautó egy pótkocsit, a motoros vízi sporteszközök, rádió, bilincs és egy tűzoltó
  • Hajó tolvaj egy feszítővassal, egy hátizsák, két törvényjavaslat és a lángok
  • Tűz csónak két tűzoltó

Műszaki adatok:

Product Line:
LEGO City

Darabszám:
242

Ajánlott kor:
5-12 éves korig

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO City 60086 Town, Starter Set
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60086 Town, Startovací sada . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO City 60086 Town, Štartovacia súprava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60086 Town, Starter Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60086 Town, Starter Set.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ