Wiky Territory Laser Game - Double set

Termékkatalógus
Wiky Territory Laser Game - Double set
5 2 értékelés
Játékszett 2 pisztoly, 2 maszkok, két faj - a fehér vagy zöld pisztoly
Kód:  HRAa10168 Termékszám:  8590331245239

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wiky Territory Laser Game - Double set Megszűnt

Wiky Territory Laser Game - Double set

Az összes rajongói lövés játékok, paintball és hasonlók van egy új lehetőség, hogy ösztönözze az adrenalin. Az új dupla játék Kit Wiki Terület Laser Game kínál szórakoztató és biztonságos módon játszani a barátaival egy csatában lőfegyverek, nincs szükség golyók (golyók), vagy nem továbbítja a káros fényt szemét. Pisztolyok nagyon kifinomult ergonómiai. Bocsátanak ki, valósághű hangzás és a rázkódás és vibráció interferencia jelentéseket. A maszk és a pisztoly-készlet életek száma és az életüket. Maszk, beállíthatja azt a méretet.

Mert ez a játék, akkor szükség van legalább két játékos készlet kombinálható más készülékek eltérő típusú fegyvert. Fegyverek és maszkok teljesen kompatibilisek. A legnagyobb játékosok száma korlátozott.Csak válaszd ki a fegyvert tartozó egyik a négy résztvevő csapatok és a szórakozás lehet kezdeni.

A csomag tartalma:
2 pisztolyok
2 maszk

Reach fegyverek:
30 m

Méret fegyverek:
28 cm

Szín:
Fehér és Zöld

Ajánlott kor:
5+

elemek:
Fegyverek: 8 × A 1,5V (tartozék)
Gun: 6 × 1,5 V AG13 (a csomag tartalmazza)

anyaga:
Plast

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wiky Territory Laser Game - Double set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wiky Territory Laser Game - Double set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wiky Territory Laser Game - Double set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wiky Territory Laser Game - Doppel-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wiky Territory Laser Game - Doppel-Set.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ