AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

INDULONA OLIVA Box

Termékkatalógus
INDULONA OLIVA Box
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: 250 ml INDULONA OLIVE testápoló + 85 ml kézkrém
Kód:  VBAL0553 Termékszám:  8592297004905

INDULONA OLIVA Box

Az INDULONA Olive Duopack ajándékkészlet a mindennapi bőrápoláshoz minden nőt boldoggá fog tenni. A készletben testápoló tejet és kézkrémet. Az INDULONA Olive hidratáló testápoló tej  könnyű állagú  a száraz és stresszes bőr ápolására szolgál. Gazdag összetétele antioxidáns hatású olívaolajat tartalmaz, amely az A és E vitamin forrása. A bőrt védi a kiszáradástól, és tartós hidratálást és táplálást biztosít. Puha, rugalmas és selymes lesz. A tej finom textúrája gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros nyomokat. A termék nem tartalmaz parabéneket és dermatológiailag tesztelt.

Az INDULONA Olive Duopack ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet a mindennapi bőrápoláshoz
  • Hidratáló testápoló és kézkrém
  • Olívaolaj antioxidáns hatással
  • Tartós hidratálás és táplálás
  • Kiszáradás elleni védelem
  • A  bőr fokozott rugalmassága

Intenzív hidratáló ápolás

A rendkívül hidratáló és regeneráló INDULONA Oive kézkrém kellemes illatú,  regenerálja a bőrt és intenzív hidratációt nyújt, hosszú távú hatással. Ez biztosítja a szükséges táplálást és lágyságot. Védi a száradástól és a külső behatásoktól. A benne lévő olívaolaj elősegíti a bőr sejtjeinek helyreállítását, növeli a bőr rugalmasságát és ezáltal lelassítja az öregedési folyamatot. A könnyen felszívódó termék minden bőrtípusra alkalmas és dermatológiailag teszteltek.

Testápoló tej összetétele:
Aqua,Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearat, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Cera Alba, Dimethicone, Stearic Acid, Olea Europaea Fruit Oil, Oleic Acid, Palmitic Acid, Cetyl Alcohol, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum, Laureth-30, Sodium Hydroxide, Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl Cinnamal, d-Limonene, Linalool

A kézkrém összetétele:
Aqua, Paraffinum Liquidum, PEG-5 Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Glycerin, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Oleic Acid, Palmitic Acid, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Lactate, Sodium PCA, Fructose, Glycine, Inositol, Lactic Acid, Urea, Niacinamide, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, d-Limonene, Linalool


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: INDULONA OLIVA Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA OLIVOVÁ Box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si INDULONA Olive Duopack.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ