0% splátky Siguro Slevy s AP+

INDULONA Original Set

Termékkatalógus
INDULONA Original Set
4,5 4 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: testápoló + kézkrém + krém
Kód:  VBAL0554 Termékszám:  8592297004912

INDULONA Original Set

Az INDULONA eredeti ajándékkészlete a mindennapi bőrápoláshoz nagyszerű ajándék minden nő számára. A készlet tartalmaz testápolót, kézkrémet és testápoló tejet. A tápláló INDULONA Original testápoló krém a kiszáradt, repedezett és zsírtmentes bőrödről gondoskodik, amelyet megnyugtatja, hidratálja és ellátja a szükséges tápanyagokkal. Megerősíti, rugalmas és selymes lezs. Egyedülálló receptje antioxidáns hatású jojobaolajjal van dúsítva, amely megvédi a bőrt a külső környezet káros hatásaitól. A tej finom textúrája gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros nyomokat. Minden bőrtípusra alkalmas, nem tartalmaz parabéneket és dermatológiailag tesztelt.

Az INDULONA Original ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet a mindennapi bőrápoláshoz
  • Gondoskodó testápoló, kézkrém és testkrém
  • Jojobaolaj antioxidáns hatással
  • Tartós hidratálás és táplálás
  • Kiszáradás elleni védelem
  • Magas arányú természetes zsír

A száraz bőr regenerálása és táplálása

Az INDULONA Original kézkrémet kifejezetten a száraz és repedezett bőr ápolására fejlesztették ki. A bőrt regenerálja és mélyen táplálja. Természetes rugalmasságot biztosít neki, és megakadályozza annak kiszáradását. Puha, szilárd és rugalmas lesz. Fenntartja a bőr  természetes védőrétegét. A természetes zsír magas arányának köszönhetően ideális az érzékeny vagy allergiás bőrre is. A termék minden bőrtípushoz alkalmas, nem tartalmaz tartósítószert vagy allergéneket, bőrgyógyászatilag tesztelt.

Intenzív hidratáló ápolás

A hidratáló INDULONA Original testápoló krém a nagyon száraz és érzékeny bőrre egy kisebb, praktikus csomagolásban van, amely hosszú ideig tartó hidratációt és táplálást  biztosít a bőrnek. Rögzíti a szükséges nedvességet és védi a külső behatásoktól. A bőr puha, rugalmas és erős lesz. Nagy mennyiségű természetes zsírt tartalmaz, amely erősíti a bőrt. Összetételét dúsítják a vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok. A sűrű állaga nem tartalmaz parabéneket és tartósítószereket, továbbá dermatológiailag tesztelt.

A testápoló tej összetétele:
Aqua, Paraffinium Liquidum, Glicerin, Ctil-alkohol, Gliceril-sztearát, PEG-75-sztearát, Ceteth-20, Steareth-20, Cera Alba, Dimetikon, Stearid-sav, Olea Europaea Gyümölcsolaj, Olajsav, Palmitinsav, Simmondsia Chinensis-mag. Cetil-alkohol, Poliamino-propil-Biguanid, Laureth-30, Parfum

A kézkrém összetétele:
Petrolatum, Aqua, Lanolin, Paraffinium Liquidum, Cetearil-alkohol, koleszterin, Parfum, Amyl Cinnamal, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Isoeugenol, alfa-Izometil-Ionon, Linalool,

A testápoló krém összetétele:
Petrolátum, Aqua, Lanolin, Paraffinum liqiudum, Cetearil-alkohol, koleszterin, Parfum, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Isoeugenol, Alfa-Izometil-Ion, D-Limonén, Linalool


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: INDULONA Original Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDULONA ORIGINAL Box II.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si INDULONA Original Set.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ