DNY LEGO ApF HU

Intel Ivy Bridge

Intel Ivy Bridge 

Forradalmi 3D Tri-Gate tranzisztorok

Először, a tranzisztorok ötven éves történelmében az Intel megalkotta a háromdimenziós tranzisztorokat, egy egyedülálló 22 nm-es gyártási folyamatnak köszönhetően. A Tri-Gate tranzisztoroknak köszönhetően a processzorok kisebb feszültségen és nagyobb energia-hatékonysággal működhetnek, megengedve a felhasználónak, hogy magasabb teljesítményt érjen el, alacsonyabb villanyszámlák mellett. Technikai oldalról a 22 nm-es Tri-Gate tranzisztorok akár 37%-kal jobban teljesítenek a "klasszikus" lapos 32 nm-es tranzisztoroknál, ugyanazon vagy kisebb feszültségen, miközben fele annyi energiát fogyasztanak.


 

Tökéletesen biztonságos platform

A harmadik generációs Core processzorok el vannak látva olyan fejlett on-chip biztonsági funkciókkal, mint az Intel Secure Key és az Intel OS Guard, így biztonságban tudhatod a személyes adataidat és a személyazonosságodat. Az Intel Secure Key egy digitális véletlenszám-generátor, amely felerősíti a titkosítási algoritmusokat. Az Intel OS Guard segít védekezni a jogosultság kiterjesztésen alapuló támadások ellen, mint amikor a hackerek megpróbálják távolról irányításuk alá venni egy másik felhasználó rendszerét. Mindkét funkció olyan, már meglévő biztonsági platformokhoz kapcsolódik, mint az Intel Identity Protection Technology (Intel IPT) és az Intel Anti-Theft Technology (Intel AT). Az Ivy Bridge processzorok a jelenlegi legbiztonságosabb megoldások egyikét jelentik.

Lépj be a 3D grafika elképesztő világába!

Az Ivy Bridge által kínált legnagyobb teljesítménynövekedés az integrált grafika terén jelentkezik. Az új IntelHD Graphics 4000-rel rendelkező típusok akár 2-szeres teljesítményre is képesek az előző generációs Sandy Bridge HD 3000 típusokhoz képest, ezzel lehetőséget adva az integrált videókártya használatára bizonyos játékoknál. Az Ivy Bridge HD 4000 grafikus egysége támogatja a DirectX 11-et, az OpenGL 3.1-et és az OpenCL 1.1-et.

A Ivy Bridge processzorokkal egyszerre három kijelzőt csatlakoztathatsz egy gépre, és a PCI Express 3.0 technológia a lehető leggyorsabb kommunikációt kínálja a legújabb videókártyákkal. Ezek a processzorok ideális alapjai lehetnek egy gamer gépnek.

Intel Turbo Boost 2.0

Az Ivy Bridge processzorcsalád második generációs Turbo Boost technológiát vonultat fel, amelynek hála a magok automatikusan az alapnál nagyobb frekvencián futnak. Az Intel Turbo Boost Technology 2.0 pillanatok alatt aktiválódik, ha az operációs rendszernek a nagyobb processzorteljesítményre van szüksége. A maximális frekvencia attól függ, hogy hány mag aktív, és a processzor mennyi ideig van túlhajtott üzemmódban, ezen kívül attól, hogy mekkora a működési környezet munkaterhelése. A fölső frekvenciahatárt a négy indikátor érték (aktív magok száma, jelenlegi fogyasztás, áram fogyasztás, processzorhőmérséklet) maximális szintjei határozzák meg.

Ha a processzor ezen határok alatt marad, és a rendszernek nagyobb teljesítményre van szüksége, a túlhajtás automatikusan elindul, a felhasználó közbeavatkozása nélkül. Fejlett algoritmusok kihasználásával a rendszer biztonságosan tud üzemelni, még akkor is, ha rövid ideig a megjelölt normál áramfogyasztás (TDP) mellett működik. 

Nyomtatás

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ