Shop roku 30 dnů na vrácení

IODICA Aktív jódkoncentrátum 100 ml

Termékkatalógus
IODICA Aktív jódkoncentrátum 100 ml
Étrend-kiegészítő – folyékony, jól felszívódik és néhány cseppben kielégíti a napi jódigény 100% -át; nem tartalmaz nehézfémeket, nincs mellékhatása, nem terheli meg a szervezetet sókkal, a föld mélyéről, tisztán természetes eredetű - 34,22 Ft/db
Kód:  IODAKTDS605 Termékszám:  8588005553605

IODICA Aktív jódkoncentrátum 100 ml

AKTÍV JÓD-KONCENTRÁT A JODICA folyékony táplálék-kiegészítő, amelyet az őskori óceánok és tengerek fenekéből származó, természetesen képződött üledékekből nyernek, amelyek több mint 35 millió évvel ezelőtt keletkeztek a Cseh Köztársaságban. Az ezt a koncentrátumot tartalmazó jód kiválóan felszívódó és természetes eredete miatt megakadályozza a túladagolást. Nagyobb mennyiség elfogyasztása esetén a jódfelesleg kiválasztódik a vizelettel. A jódkoncentrátum néhány cseppben kielégíti a napi jódigény 100% -át. A termék nem tartalmaz nehézfémeket, No. semmilyen mellékhatása, nem terheli meg a szervezetet sókkal, és a föld mélyén pusztán természetes eredetű. A palack tartalmaz egy cseppentőt, amely lehetővé teszi a szükséges mennyiség pontos mérését és a koncentrátum vízzel való keverését, vagy hozzáadjuk a leveshez, szószok, tej vagy más alkoholmentes italok anélkül anélkül, hogy befolyásolná az étel vagy ital ízét.

A JÓD HATÁSA AZ EMBER EGÉSZSÉGÉRE

Segít fenntartani az egészséges kognitív funkciókat, hozzájárul a megfelelő energia-anyagcseréhez, fontos szerepet játszik az idegrendszer megfelelő működésében, segít fenntartani az egészséges bőrt, hozzájárul a pajzsmirigy megfelelő működéséhez és a hormontermeléshez.

ÖSSZETEVŐK

Víz, aktív jód: 91,6 mg / l. 100 ml-es csomag 9,16 mg jódot tartalmaz, 233 mg kalcium, 78 mg magnézium, 18,4 mg kálium és más ásványi anyagok.

ADAGOLÁS

Használjon 12-33 cseppet naponta egyszer, kortól függően. Napi jódbevitel (mcg / nap) / jóddózis (1 csepp = 7,5 mcg).
Gyerekek 5 éves korig: 90 mcg / 12 csepp.
6-12 éves gyermekek: 120 mcg / 16 csepp.
Felnőttek és gyermekek 12 év: 150 mcg / 20 csepp.
Terhes és szoptató nők: 250 mcg / 33 csepp.

Az adagolás a napi referencia-jód bevitel (RDP) 100% -át biztosítja. Ne lépje túl az ajánlott napi jódmennyiséget. A termék alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára. Terhes nőknek és szoptató anyáknak orvossal folytatott konzultációt követően kell használniuk a terméket. Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend helyettesítésére.

TÁROLÁS

1-25 ° C-on tárolandó. Óvja a közvetlen napfénytől. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

KONTRAINDIKÁCIÓ

Ha bármelyik összetevővel szemben túlérzékeny, beszéljen kezelőorvosával

TULAJDONSÁGOK

Természetes termék. A palackban sötétszürke részecskék formájában ásványi anyagok nyomai válhatnak ki. Használat előtt alaposan rázza fel. Ne keverje a jódkoncentrátum napi adagját kevesebb, mint 100 ml folyadékkal. A lejárati idő a gyártástól számított 24 hónap.

Paraméterek

Hatás
Fogyásra Kész!
Támogatott szervek
Haj, Köröm Kész!

Hatás

Hatás
Fogyásra Kész!
Támogatott szervek
Haj, Köröm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IODICA Aktivní jódový koncentrát 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IODICA Aktívny jódový koncentrát 100 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ