Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BABY Born Surprise 1

Termékkatalógus
BABY Born Surprise 1
4,8 10 értékelés
Játékbaba - lányoknak, játékbaba magassága: 10 cm, anyaga: műanyag, üvegből iszik, pisil, alsó korhatár: 3 év
Kód:  HRAif12224 Termékszám:  4001167904060

BABY Born Surprise 1

Gólya lesz vagy varjú? Fiú lesz vagy lány? Világos vagy sötét lesz a haja? És milyen lesz a szeme? Mindezekre a kérdésekre választ kaphatsz és még több meglepetés vár rád a csodálatos kis örömcsomag kicsomagolásakor. Ismerd meg az aranyos BABY born Surprise babát lépésről lépésre és fedezd fel az összes titkát. Miután minden kiderült, töltsd ki a baba születési anyakönyvi kivonatát. A BABY born Surprise baba pelenkával, cumisüveggel és pelenkával egy gyűjtői sorozat része, amelyben összesen tizenkét ilyen kisbaba található. Gyűjtsd össze mindet és vigyázz rájuk, mint az igazi babákra.

A BABY Born Surprise baba legfontosabb jellemzői

  • A pólyában megbújó baba sok titkot rejt
  • BABY born Surprise kitölthető születési anyakönyvi kivonattal
  • Derítsd ki, milyen színű a baba haja, a szeme és a cumisüveg színe
  • A baba iszik és pisil
  • A csomagban egy pólya, egy cumisüveg és egy varázspelenka található
  • Gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas

Deríts fényt a baba minden tulajdonságára

Óvatosan bontsd ki a szalagot a rózsaszín csomagoláson és nézd meg, hogy milyen baba született. Vajon a pólya, amelyben alszik, olyan, mint egy pillangó, egy nyuszi, egy mackó vagy egy virág. Ébreszd fel a BABY born Surprise babát, ehhez nem kell mást tenned, mint óvatosan letörölni egy nedves ruhával a szemét, így azonnal kiderül, milyen színű a szeme. Amikor kibontod a babát a pólyából, látni fogod a bőre színét, a hajszínét és a frizuráját. Ha a csomagban lévő cumisüveg kék, a baba fiú. Ha az üveg rózsaszín, kislány született. Tölts vizet a cumisüvegbe és itasd meg a babát. Egy idő múlva nedves lesz a pelenkája és egy minta rajzolódik ki rajta. A mellékelt születési anyakönyvi kivonatból könnyen kiderül, hogy mit szeret enni a baba.

A baba magassága:
10 cm


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY Born Surprise 1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY born Surprise 1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY born Surprise 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY born Surprise 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY born Surprise 1.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ