30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy

Termékkatalógus
CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy
Iskolatáska - Alkalmas általános iskola 3. osztályától, állítható magasságú háttámla, levehető deréköv, 30 literes térfogat
Kód:  HRAif0861 Termékszám:  4047443285683 Gyártó honlapja:

CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy

Az iskolai hátizsák minden tanuló fontos felszerelése. A kisiskolások hátizsákja tele van tankönyvekkel, harapnivalóval és egyéb dolgokkal amire szükség lehet még a nap folyamán, ezért jó ötlet olyan minőségi hátizsákot választani, amely kényelmes viseletet biztosít. A CoocaZoo EvverClevver 2 iskolai hátizsák az általános iskola harmadik osztályától alkalmas a gyermekek számára. 

Ideális iskolásoknak

  • Állítható magasságú háttámla a gyermek megfelelő fejlődésének biztosítása érdekében
  • Alkalmas nem csak az iskolában, hanem egyéb sportokhoz és szabadidős tevékenységekhez is
  • A háttámla Air Mash habbal pánázott anyagból készült
  • Fényvisszaverő elemekkel
  • Két zseb a könyvek és egyéb dokumentumok tárolására, legfeljebb A4-es méretben
  • Párnázott notebook zseb 15,6 '' méretig

Adja meg hátának a legnagyobb kényelmet

A hátizsák háta állítható és ergonomikusan illeszkedik a hát méretéhez. Az Air Mash minőségi hab párnázással ellátott anyag biztosítja a kényelmes illeszkedést és megfelelő szellőzést is. Hasonlóan a táska hátához, a párnázott vállpántok is egyénileg szabályozhatóak, amely garantálja gyermeke hátának egészséges fejlődését. Továbbá, a táskának állítható és levehető mellkasi hevedere is van, egy kicsúszást megakadályozó ütközővel és egy levehető derékövvel.

Rengeteg zseb az összes holmi tárolására

A hátizsák minden oldalról fényvisszaverő elemekkel biztosítja, hogy a gyermek még rossz látási viszonyok között is látható maradjon. Ezen felül, az elülső fényvisszaverő szalaghoz lehetősége van kerékpáros lámpát csatolni. A táska egyéb felszereltségét tekintve márkás YKK vízálló cipzár és merev párnázott alsórész jellemzi, ezen felül rendelkezik két nagy A4-es méretű zsebbel könyvek, füzetek és mappák tárolására. Párnázott, maximum 15,6'' méretű notebook zsebbel, illetve zsebszervezővel került kialakításra, és zsebekkel papírok, tollak és kulcsok elhelyezésére. Külön zseb felel az ételhordó doboz elhelyezéséért, illetve két oldalsó hálós zseb gondoskodik az italok és egy, a hátizsák hátulján található titkos zseb az egyéb dolgok tárolásáról.

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ