Slevy s AP+ Slevy s AP+

Dino Puzzle - Micimackó ünnepe

Termékkatalógus
Dino Puzzle - Micimackó ünnepe
5 1 értékelés
Puzzle - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5269 Termékszám:  8590878351486

Dino Puzzle - Micimackó ünnepe

Ki ne ismerné Micimackót - a szimpatikus karaktert a gyerekek kedvenc meséjéből? Naiv ártatlansága nem csak a gyerekeket fogja meg, hanem a felnőtteket is, akiket sokszor emlékeztet saját gyerekkorukra. Manapság, a gyerekek találkozhatnak Micimackóval a kifestőkönyvekben, a képeskönyvekben és természetesen sokuknak van meg otthon plüssállat formájában is. A gyerekek imádják Micimackót, szeretnek találkozni és játszani vele. Ez a vidám puzzle biztosítja ennek lehetőségét. 

A gyermekek 3 éves kortól játszhatnak a 24 darabból álló kirakóval, hogyan megalkossák a Micimackót ábrázoló képet. A képen az látható, ahogy Micimackó a barátai társaságában, középen ül és gazdag lakomát rendez. A puzzle egyszerű, színes és szórakoztató. A kész, kirakott kép megfelelő díszítése lehet a gyermekszobának, vagy újból darabokra szedhetik, hogy egy későbbi alkalommal ismételten gondoskodjon az egész család szórakoztatásáról. A puzzle egy kiváló módja annak, hogy javítsa a gyermekek koncentrációs készségét, térben tájékozódási képességét és fantáziáját. Emellett a finom motoros készségek fejlesztésében is kiemelkedő szerepet játszik. A legnagyobb jelentősége azonban mégis abban rejlik, hogy egy nyugodt, kellemes családi légkört biztosít.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Puzzle - Micimackó ünnepe
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Mevídek Pú na hostině. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Meadow Pood na sviatok. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Mevídek Pú na hostině. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Mevídek Pú na hostině.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ