Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Disney Princess Sofia az első

Termékkatalógus
Disney Princess Sofia az első
4,0 2 értékelés
Játékbaba 36 cm, az ajánlott korosztály: 3 éves kor
Kód:  HRAa2015 Termékszám:  4893984931189
Disney Princess Sofia az első Megszűnt

Disney Princess Sofia az első

Sofia baba a népszerű Disney mese elvarázsol minden kislány. Öltözve egy gyönyörű báli ruhát levendula, hiányzott neki az amulettet vagy egy ezüst korona, gyönyörű lila gem. A baba már mozgatható fej, karok és lábak és gyönyörű hosszú haj, ami öröm a fésű. Ezzel a játék a kis hercegnő élvezi órányi kiváló szórakozás.

Kis Sophia élt egy nagyon hétköznapi életben, addig a pillanatig, amikor az anyja férjhez a király Roland. A királyi udvar Szófia egy nehéz feladat -, hogy megtanulják, hogy egy igazi hercegnő. Segítenek neki méltó tündérek és hűséges állat barátok. Ezen túlmenően azt is megszerzi két fél-testvérek, Amber és James. James Sofia elejétől a fajta, hanem, hogy megtaláljuk a módját, a szíve a féltékeny és erőszakos Amber nehéz lesz. Sofia királyi apa adományoz egy mágikus amulettet Avaloru, ami megértette állatok nyelvét. Miután amulettet de vágynak gonosz varázsló Cedric, aki meg akarja szerezni magának, és vált az uralkodó az országban. Lehet Sofie neki, hogy hagyja abba, és mentse a királyságot?

specifikációk:

Méret babák:
36 cm

Ajánlott kor:
3+

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Disney Princess Sofia az első
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Disney princezna Sofie první. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Princezná Sofia prvá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Princess Sofia die Erste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Princess Sofia die Erste.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ