AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Emipo Anatomic - Rescuer

Termékkatalógus
Emipo Anatomic - Rescuer
5 1 értékelés
Iskolatáska -általános iskolai használatra, szilárd szerkezet, súlya 0,96 kg, 3 év garancia
Kód:  SPTsc0108 Termékszám:  8594160672679 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Emipo Anatomic - Rescuer

Az iskolai hátizsák a minden első osztályos kisiskolás állandó társa a hétköznapokban. Éppen ezért egyedinek kell lennie. Ez a hátizsák a tűzoltó autóval a közepén egészen biztosan minden kalandorlelkű kisdiák figyelmét felkelti majd.  A hátizsák alkalmas az iskolát kezdő tanulók számára, megfelel az iskolatáska elvárásainak és hála a felhasznált anyagok minőségének és az összeállítás módszerének a táska élettartama tartós, legalább két-három év. A táska könnyű, de szilárd vázzal rendelkezik, amire a táska formájához tökéletesen  illeszkedő és arra záródó felső lehajtható rész megvédi a belső tartalmakat. Az elején és mindkét oldalán kellően nagy zárható zsebekkel van ellátva. A hátsó részén az anyag levegőztető eljárással készült és ezen felül anatómiailag formált, így nem kell aggódnia a gyermek gerincfejlődésének esetleges káros hatásai miatt. Ezen kívül a hátsó rész teljesen elválasztja a belső pakoló teret a gyermek hátával érintkező anyagtól is, garantálva a kényelmet. A táska alján lévő műanyag sarkak lehetővé teszik, hogy a hátizsákot akár nedves felületre is letegyék. 

Az iskola hátizsák főbb jellemzői 

  • Könnyű, súlya csak 0,96 kg
  • Kiemelkedő minőségű kivitelezés és anyaghasználat
  • Merev vázas szerkezet
  • Az aktatáska zár egyszerű használatot tesz lehetővé
  • A belső térelválasztó mozgatható, variálható, egyszerű és sokoldalú
  • A táska hajtható része nem záródik vissza felhajtás után sem, a helyén marad
  • A táska hátsó részének anatómiai alakja elősegíti a gerinc  egészséges fejlődését és növekedését 
  • A párnázott vállpántok egyénileg beállíthatóak
  • Biztonsági fényvisszaverő elemek a zsebre és a pántokra varrva 
  • Vízálló anyagból készült
  • A jótállási idő 3 évre szól
  • A hátizsák megfelel az iskolatáskák hivatalos kövelményeinek (CSN 79 6506)

A gyermekek biztonsága az első

Az EMIPO iskolatáska könnyen be- és kikapcsolható az aktatáska zárnak köszönhetően. Ez a fajta rögzítés, a teljes kialakítás és az, hogy az iskolatáska vízálló anyagból készült, magasfokú védelmet biztosít az iskolatáska tartalmának beázására. Így ha esik az eső, ne a hátizsákot adja a gyermekére, hanem az esőkabátot! A táskát nyugodtan teheti az esőkabát fölé is, mivel vízálló. Azért sem szerencsés az esőkabát alá tenni a táskát, mert úgy eltakarhatja a fényvisszaverő biztonsági láthatósági jelzéseket, amellyel az iskola táska fel van szerelve, és akkor így ezek nem tudják ellátni a funkciójukat abban a pillanatban, amikor arra a legnagyobb szükség lenne.    

Méretek:
33 × 19 × 38 cm

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Emipo Anatomic - Rescuer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emipo Anatomic - Rescuer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Emipo Anatomic - Rescuer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emipo Anatomic - Retter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emipo Anatomic - Retter.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ