Shop roku Akvizice ApF HU

Fajátékok - Mágneses puzzle Bohócok

Termékkatalógus
Fajátékok - Mágneses puzzle Bohócok
5 1 értékelés
- fából készült, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa4931 Termékszám:  8593547030149

Fajátékok - Mágneses puzzle Bohócok

Ahol bohócok vannak, ott garantált a móka és kacagás. A vicces figurák még a legpesszimistábbakat is felvidítják és mosolyt csalnak az arcukra. A gyerekek pedig egyenesen imádják őket! Szórakoztatónak találják bájos esetlenségüket, szerencsétlenkedésüket, vicces mutatványaikat és trükkjeiket. Bohócok nélkül a cirkusz sem lenne az igazi. A bohócos mágneses puzzle kifejezetten a gyermekek számára készült. Rugalmasan összeállítható, egyszerűen használható, vidám színű és könnyen tárolható. A gyerekek számos különféle variációt rakhatnak ki a darabkákból. A bohócok trükköket gyakorolhatnak, foghatják egymás kezét, kézen állhatnak, vagy színes felsőrészbe öltözhetnek át. Piros bohócorruk alatt gyönyörűen mosolyogva csak egyetlen dologra vágynak: szórakoztatni akarják a gyermekeket. 

A 3 évesnél idősebb gyerekek 41 mágnessel ellátott fadarabkából rakhatnak ki különféle képeket. A kirakójáték remekül fejleszti a gyerekek koncentrációs képességét, térbeli tájékozódását és fantáziáját, valamint fontos szerepe van a finommotorikus mozgások gyakorlásában. A legfőbb előnye azonban abban rejlik, hogy a közös játék, a képek kirakása felett érzett öröm hozzájárul a kellemes családi légkör megteremtéséhez.

A puzzle nem alkalmas 3 évnél fiatalabb gyermekek számára, mivel olyan apró alkatrészeket tartalmaz, amelyek könnyen lenyelhetők vagy belélegezhetők. A kirakó darabkái fából készültek és mágnessel vannak ellátva. A csomag egy mágneses táblát is tartalmaz a képek kirakásához.

Méretek: 33 × 23 × 3,5 cm
 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fajátékok - Mágneses puzzle Bohócok
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné hračky - Magnetické puzzle Klauni . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Drevené hračky – Magnetické puzzle Klauni. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magnetisches Puzzle Clowns. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magnetisches Puzzle Clowns.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ