Jégvarázs - Anna téli ruhában

Termékkatalógus
Jégvarázs - Anna téli ruhában
Játékbaba - ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAa5639b Termékszám:  ASRT4893984913833 Gyártó honlapja:

Jégvarázs - Anna téli ruhában

Anna hercegnő szép ruhába öltözött  a népszerű Jégvarázs mese filmváltozatának megfelelően. Ez a baba tele van romantikus képzetekkel már a 3 év feletti kislányok számára is. Meglátja, hogy gyermeke szívesen játszik vele órákon át. Épp most találta meg a tökéletes ajándékot a lánya vagy az unokája számára.

Olyan bájos!

  • 36 cm magas
  • Álomian díszített  téli ruházat
  • Úgy tervezték, hogy a Jégvarázst lehessen vele eljátszani

Játszunk és a mesét mesélünk

A merész és mindig vidám Anna elindul egy látványos utazásra Kristoff, a durva hegyi ember és hűséges rénszarvasa, Sven kíséretében, hogy megtalálja a húgát,  Elsát, akit a jeges mágikus királyság, Arendelle az örök tél fogságába zárt. Útközben Anna és Kristoff  zord körülményekkel találkozott a magas hegyek között, valamint mitikus trollokkal és az Olaf nevű vidám hóemberrel. A keményen támadó elemek ellenére is igyekeznek elérni céljukat, mielőtt már túl késő lenne. A stílusos Anna babának köszönhetően a 3 év feletti lányok részt vehetnek ebben a kalandban.


Paraméterek

Téma
Jégvarázs Kész!
Játék kategória
Babák Kész!

Innen ismerheted

Téma
Jégvarázs Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Babák Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jégvarázs - Anna téli ruhában Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledové království - Anna v zimních šatech. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ľadové kráľovstvo - Anna v zimných šatách. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eiszeit - Anna im Winterkleid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eiszeit - Anna im Winterkleid.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ