Shop roku Akvizice ApF HU

Play-Doh - DohVinci alapszett

Termékkatalógus
Play-Doh - DohVinci alapszett
Kreatív szett - 6 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif0431 Termékszám:  5010993327829 Gyártó honlapja:

Play-Doh - DohVinci alapszett

Nagyszerű kreatív játék, amely bizonyítéka annak, hogy szinte bárkiből lehet művész. Ez a szórakoztató alapszett a Styler nyomópisztoly segítségével hihetetlenül otthonossá varázsolja, és remekül díszíti a gyerekszobát, miközben kreatív módon foglalkoztatja a gyereket, akik készségeiket és fantáziájukat egyaránt fejleszthetik a játék során. A készlet egy egyszerű kis mobiltelefon állványt is tartalmaz, amelyet gyermeke saját fantázia szerint díszíthet már 6 éves kortól. Minden tekintetben tökéletes ajándék, mellyel minden gyermeknek örömet szerezhet!

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes szórakozás minden gyermek számára
  • Ösztönzi a fantáziát
  • Fejleszti a kreativitást
  • Javítja kézügyességet
  • 6 éves kortól ajánlott

A kreativitás nem ismer határokat

Hagyja gyermekeit, hogy szabadon kibontakoztassák kreativitásukat, illetve fejlesszék fantáziájukat és motoros képességeiket a Styler nyomópisztollyal kiegészített alapszett segítségével. E játék révén szinte bárki művésszé válhat, emellett a gyerekszoba is rendkívül otthonossá varázsolható a segítségével. A gyurmaszerű anyagot egyszerűen csak a nyomópisztolyba kell adagolni, megnyomni a markolaton található nagy gombot, és máris kezdődhet a varázslat a határozott 3D vonalakkal, pontokkal, spirálokkal és egyéb motívumokkal! A tubusok fejének elforgatása és a pisztoly markolatán található gomb megnyomása után következhetnek a különböző szórakoztató művészi effektusok. Ez a kreatív alapszett egy egyszerű mobiltelefon állványt is tartalmaz, amelyet gyermekei saját elképzeléseik és ötleteik szerint díszíthetnek, a maradék gyurma anyagot pedig üvegből, fából vagy kartonból készült tárgyak díszítésére használhatják. Nos, mit szól hozzá? Nem örülne Ön is egy ilyen játéknak?

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Play-Doh - DohVinci alapszett
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh DohVinci Základní set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Play-Doh DohVinci Základná súprava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreativset Play-Doh DohVinci Basisset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreativset Play-Doh DohVinci Basisset.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ