Shop roku Akvizice ApF HU

Korbo 18 Quad

Termékkatalógus
Korbo 18 Quad
5 1 értékelés
Építőjáték - egy saját mechanikus gép létrehozásához, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif2248 Termékszám:  5906395455010

Korbo 18 Quad

A 18 darabból álló Korbo 18 Quad készlet az olyan kis tervezők számára készült, akik szeretnék felépíteni saját, gönyörű színekben pompázó mechanikus gépüket. A játék alapja a gondolkodás, tervezés, építkezés és a mozgásba hozás. A gyermek saját magát ösztönzi a gondolkodásra és a kísérletezésre, mert csak az egyes alkatrészek megfelelő összekapcsolása teszi lehetővé, hogy a tervezett gép megmozduljon. Ezeken a projekteken keresztül a kis tervezők fejlesztik azt a képességet, hogy megértsék a fogaskerekek használatát a mechanikában. Elvileg a játékban 20 projektet lehet összeállítani, de a gyermekek képzelőerejét és leleményességét semmi sem korlátozza.. 3 éves kortól ajánlott.

Főbb jellemzők

  • Az alkatrészek egyszerű csatlakoztatása
  • A gondolkodás és a kísérletezés játéka
  • A leleményesség fejlesztése
  • Meg kell érteni a fogaskerekek használatát a gépek világában 
  • Megkülönböztetethető élénk színek
  • 18 darab alkatrész található a csomagolásban
  • A dobozt akár egy kirándulásra is elviheted
  • Használati utasítás

A építés menete

A készlet alapját a speciális támaszok, a lánckerék, a hengerek, a csatlakozók és a mozgatható csapok összekapcsolásának elve képezi. A készlet 18 darab alkatrészt tartalmaz. A Piesek készlettől csak a színében különbözik.

    A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Korbo 18 Quad
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Korbo 18 Quad. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Korbo 18 Quad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Korbo 18 Quad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Korbo 18 Quad.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ